- GOD KVÄLL

Nu är väskan ompackad! Imorgon far jag iväg igen ;) Här är det ingen lugn stund inte! Jag ska åka och hälsa på mina älskade kusiner på Åland! :D Ska bli så kul att träffa dom igen!

Men nu ska jag snart sova!
Godnatt folket! ♥

- O IVÄG IGEN ;)

Hejsan!

Nu är väskan packad igen ;) HAHA, fast det blir inte så lång resa nu, pappa o jag ska bara till reijmyre o sova där över natten :) Så får man träffa Lina igen (y)

Och nu är det nästan bestämmt att vi ska till Åland också :D På lördag åker vi isf (y) Är borta i 3 nätter, kulkul! Få träffa mina kusiner!!! :D
MEn nu ska jag äta!

Byee! ♥

- BORTA BRA MED HEMMA BÄST?

... jo kanske stämmer, men jag saknar min Aron ♥ Men nu är jag hemma iaf.

godnatt !


- I DON'T WANT TO LEAVE HIM!



Jag vill inte lämna min lilla kusin.. ♥

DAGENS...



solglasögon - bik bok
tröja - hittade jag i mormors garderob (y)
kjol - h&m
ring- h&m
skor - eurosko
väska - accent


- SKOJ MED ARON


Han är ju för söt.. ♥

Synd bara att han aldrig kan va tyst! XD

- SÖNDAG

Tjänare! ;)

Har precis varit ute en timme och spelat fotboll med Aron, fan va varm man blev! 30 grader ute + fotboll = VARMT!! Haha. Men det va lite kul att få springa lite, för det väntar en kväll inne o dega för mig idag :P haha..

Men idag har vi varit och badat, och sen när vi kom hem gick jag o mormor en sväng till stan. :) Hittade en fin jeansjacka på Lindex, rea o allt på den. 150 kronor kostar den, men jag köpte den inte, och jag vet inte om jag ska göra det elr inte... Haha, jag har alltid svårt att bestämma mig XD Men om jag vill ha den så går jag och köper den imorgon, ska endå en snabbis till stan imorgon igen. Jag tror faktiskt jag ska köpa den, för den är riktigt billig, och den har ju faktiskt kostar 500 ;) Älska rea!

Imorgon ska vi iväg till mammas faster.. Kmr väl bli lite segt, men det får gå. Sista dan imorgon innan jag åker hem igen.

Bye!

Mina köp denna vecka: Ett par jeans (rea!), nagellack, collagetröja, ring, dvd :) väldigt nöjd med mina köp. :)


- SOMETIMES THEY ARE TO MUCH!



Tjenare :)


Det va ju ett tag sen.. Man får ingen tid att sitta vid datan här i Finland för man har en liten unge hängandes i halsen hela tiden! -.- XD HAHA. Det är kul ett tag, men det blir lite för mkt efter ett tag. "Ska vi leka sen?, Vad ska vi leka?, När ska vi leka?" Det hör jag typ 30 ggr om dagen. Och då överdriver jag verkligen inte, om ni träffas ungen så fattar ni XD Elr kanske ni inte gör, han han babblar ju bara på finska ;) hehe. Men ni fattar min poäng. Ungar är söta och gulliga ett tag, men inte hela dagarna!

Men idag har vi varit i Masku (en stad i Finland), där min mormors bror har en stuga. Det är alltid lika mysigt att åka dit. Vi har varit ute med båten, jag har vait ute och rott, vi har badat och bastat. :)

Imorgon får jag se vad som händer, det beror antagligen lite på vädret. Om det blir dåligt väder åker vi nog och shoppar :D Haha. Me like!

Hare så bra!
Godnatt


- FINLAND IMORGON

Allt är packat o klart nu. Ska gå och lägga mig nu för man ska ju gå upp klockan halv 4... XD -.- Kmr vara ganska trött..

Men ha det så bra :)<3

Godnatt <3

- 2010-07-17

Hejhopp :)

Jag har verkligen inte tid och lust att blogga längre XD Menmen, det kanske blir lite bättre.. elr inte.. :P

Men i torsdag så åkte jag o pappa till Finspång och sov där, hos Lina och Cristina :) Hade en trevlig kväll. Lina och jag åkte till bönnern och tog ett kvällsdopp (y) Lina och jag hade som vanligt väldigt mkt att snacka om ;) På kvällen låg vi o kollade på OC.
Sen på fredagen så åkte vi till Stendörren :) Väldigt mysigt, mkt sola och bada blev det :)(y) Så det var en toppen dag, sen när vi åkte hem så öste regnet ner XD Vilken tur man kan ha ibland..

Idag har jag varit på Maxi men min far. Och sen har jag varit med Marcus, Becca och Jonte :) Vi va ett tag i lokalen, sen så kollade vi på film hemma hos mig. :) Pojken i randig pyjamas, kollade vi på. Den va otroligt bra!

Ikväll blir det lugnt, imorgon får jag se lite :)

Godnatt ♥




stendörren (y)

- FILMTIPS!

Såg en grymt bra film igår. The Crazies heter den, den va så jävla bra! Den va as läskig och äcklig. Men jag är inte en sån som gillar skräckfilmer, men den här va faktiskt bra! JAg rekomenderar starkt att se den. Höll på att skita på mig och skrek som en idiot gjorde jag också ;)XD HAHA.


- BLIXTAR OCH DUNDER!

Hejhopp :)

Nu har jagfått min efterlängtade iPhone :D TJOHOO!  Den är så fin så fin :) Så nu har jag två mobiler, hehe. Känns lite lyxigt. För jag har pengar o massa sms kvar på den gamla som jag ska använda upp ;P

Idag har jag varit och badat på ett mysigt litet ställe utanför Linköping med mamma och Lennart. :) Vi tänkte åka till Motala och bada, men det sket sig för det regna som fan där! -.- Men i Linköping var det fortfaande fint så vi fick bada o sola ett tag. Men vid 5 tiden blev det jätte mulet och strax där efter så öste regnet ner XD Men vi hann in i bilen o så ;) Men nu regnar det än tyvärr :( Och åskar o blixtrar ;) Hehe, fast det kan också vara lite mysigt.. Men jag hoppas ändå att stormen har åkt vidare tills imorgon, så jag får sola imorgon igen! HAHA

Men snart ska jag äta grillat, MUMS. :)

Pusshej ♥


iPhone VS sony ericson ;)

Lite cool bild tycker jag.. :) Tagen men min iPhone såklart XD

- HEMMA!

GOD MORGON! :)

Nu är jag hemma, elr jag kom hem igår. Men jag orkade inte skriva ngt igår. Men nu är jag pigg efter en god nattssömn i sin egen säng! (y) Det som är skönt är att det är typ lika bra  väder här i Sverige som det är i Spanien. XD Så det blir typ ingen skillnad.

Idag ska jag åka och bada någonstans med mamma, Lennart, Simon och Erik :) ska bli skönt. Efter en dag på flygplatsen igår så längtar man redan tillbaka till sola och bada ;)

Ca 475 bilder har jag o Becca lyckats fota när vi va i Spanien, XD HAHA Jag läggar upp några bilder.

Ha en bra dag! Pusshej


STRANDEN BABY, STRANDEN! ♥


Lilla jag :)

The lovely house!

YAY INTERNET CAFÈ!

Hejhopp :)

Det blev ett inlagg har i Spaninen anda ;) Fast jag och Becca stog och tveka lange utanfor XD Men till slut sa. Men det mest irriterande ar att ingen som man vill snacka med ar inne pa msn elr facebook, sa det kanns nastan lite onadigt XD Men det ar iaf javligt billigt. 1 euro for varje timme :O (y)

Men vi har det iaf valigt skont har! Beccas fodelsedag idag ocksa :D Grattis till henne, fast hon sitter ju precis bredvid mig ;) Sa idag blire att fira henne :) Vi ska till en strandpromenad idag sa ska vi ata pa resaurang dar :) MUMS.

Men vi hors nar jag kmr hem igen.
Hare bast! ♥


- OM NÅGRA TIMMAR FAR VI!! :D

Jag är så lycklig! :D
För om bara några timmer sitter jag på ett plan, med bästa Becca, hennes bror och hennes farmor och farfar, påväg till Spaninen. :D Ska bli så grymt skönt att åka iväg. Har kollat väder progons nu också, och det ser väldigt lovande ut! :D 30 grader (y) Fast imorgon kanske det skulle regna lite, men det kanske bara är lite bra så att man inte typ bränner sig!

Ipoden är på ladding, lika så mobilen. Allt är så gott som packat... Nu ska jag bara sminka mig, sen äre bara att börja invänta tiden!

Hoppas alla får det så bra i veckan, jag tror inte jag kmr blogga ngt. Kanske ett inlägg ngn gång. Vi får se :)
Hare bäst alla i Sverige och sköt om er!

Pusshej ♥



- 2010-07-03 13:36

Haha hej :)

Kom precis hem. Har varit och badat i Ensjön med min far och Folke Persson (Becca XD, har börjat kalla henna för det, men jag har ingen aning om vf?!) Haha, det va väldigt skönt iaf, att få bada och sola lite :) Sen efter ett tag kom mina systersöner och deras pappa också :) Dom är så söta så! ♥

Nu blire att börja packa inför resan! Och sen ikväll blire lokalen med Becca, Marcus, Esat, Dennis och Robin! :D Kmr blir väldigt skojj!!

IMORGON ÅKER VI!!!!! :D

Pusshej

- 2 DAGAR!!!!!

OM TVÅ DAGAR SÅ ÄR JAG INTE I SVERIGE LÄNGER! FÖR DÅ ÄR JAG I SPANIEN!! :D WIIIIHOOO :D ♥

- 2010-07-02

Hejhopp :)

Idag har jag o Becca gått till och från stan, vi är så duktiga XD Inga softpotatisar här inte ;) Hittade lite saker på stan, tyärr måste jag nästan säga.. XD För nu har jag inga svenska kronor kvar XD Tur at tman fick 65 euro sv mamsen igår då, för att ha på resan, och så hade jag 75 euro sen innan. Så jag tycker det borde räcka.
Och nu har man en present till Becca också (y) Känns skönt att äntligen ha det avklarat.

Ikväll blire bara att ta det lugnt hemma. Vill vara lite social med min far innan jag åker, men han sitter ändå bara och kollar på fotboll just nu.. :P

Byee ♥




Dessa tre saker blev det på stan idag, plus Beccas present såklart

- GOD MORGON!

... Elr förmiddag XD

Vf ska det vara så svårt att välja vad man ska ha på sig?! Men har en garderob full med kläder, men ändå inget man vill ha på sig! Hur fan kan det vara så? Det är alltid ngt som är fel med det klädesplagget man väljer, suck XD Men jag antar att det inte bara är jag som känner såhär :P Haha.

Men idag ska jag iväg och handla födelsedagspresent till Bästa Becca :D Det roliga är att hon ska följa med mig till stan XD Haha, ingen annan kunde ju följa med mig.. :P

Men nu ska jag fortsatta leta efter ngt jag kan ha på mig idag.

Pusshej ♥

- JAG ÄR FRI SOM EN FÅGEL! :D

CHACHA! :D

Dålig uppdateting.. menmen.
har precis varit och lämnat av Becca vid rececentrum. Hon har sovit här inatt :) Vi tälta ute i trädgården! XD :D Dö mysigt! :) vi låg och kollade på New Moon. Hade typ glömt den filmen, så jag var tvungen att fräscha upp minnet lite ;) Innan man ska se den tredje filmen.

Men man sov ju inte så jätte gott i tältet, man vaknade stup i kvarten för att vända på sig, och till slut kunde man inte sova längre för solen stekte på tältet så det blev som en bastu där inne! XD Så nu är jag väldigt trött!

Men jag kan berätta lite om förrigår natts bravader också! ;) Hade jävligt kul! Jag och ganska många från min klass åkte till Ensjön och grillade och hade det mysigt. Vi rodde till och med ute med Pontus båt! Xd Och det gick ju som det gick.. Hahah!
Jag, Esat, Sebbe och Basse cyklade hem från Ensjön runt halv ett kanske. Men då ville inte Sebbe att alla skulle åka hem, så vi cyklade runt i typ hela norrköping kändes det som. Vi va till och med och åt på Donken kl 2 på natten XD HAHA. OCH VF FÅR MAN INTE ÅKA I MC DRIVEN MEN CYKLAR!?!? XD Vi testade men vi fick inte beställa ngt. Haha, det va kul att man har testat iaf! Sen kom jag hem runt tre, och somna så gott efter en riktigt kul natt!
Tack alla som va med den kvällen <3


Beccas och min svullkväll ;) Fast lite nyttig va vi ju.. (a)





Bilder från Ensjön.. :)










RSS 2.0