when the stars go blue



imorgon!

imorgon kmr lisa och ronja. :) glad att allt löste sig..! ♥ älskar er brudar. det kmr bli döö grymt!
bäst att ställa klockan, de kmr tidigt :) vi får se va vi hittar på
the devils !

glad - tyler hilton


jag är glad !

jag är RIKTIGT glad !

Sov morgon till kl halv 1 imorgon ! Fan va gött! :D

hippiepower !

redan onsdag !

Soft att man sluta kvart över 1 idag råå ! Sen blev det stan.


wendys fynd ! :')


lovely sunday

så här ska söndagar spendearas !

först så va jag o kolla på dannes match på förmiddagen med lisa, ronja och basse. kul att se danne spela, så länge som han fick spela iaf. haha.. ;) fett grym dunkning danne gjorde, och grymt stolt han va efteråt också ! :D

sen gick jag hem o chilla ett tag. sen kom lisa o vi bestämmde oss för att baka lite kladdmuffins. mums! o sen lägga sig i min sköna säng o svulla o kolla på oth. det är livet!

nu är det dags för ensam mamma söker !!

byee!




bästa du ! ♥

bästa !

Har varit på stan en sväng med Lina, Lisa och Wendy. Haha aa vi är gryma !

Ska snart ner o träffa Liiisa i affären. Ska handlas lite inför kvällen. Bästa ♥


Älskar dig Lisa ♥


tung börda borta

det är tre små ord som beskriver min känsla nu. tung börda borta.
för alltid.


Idol nu !!

Nu har jag varit lite diktig och lagat tacos till mig o min far ! gott vare. Blir en chill kväll idag faktiskt, framför tvn o datan, höhö :) Skönt de också.. elr?

Tagga för Idol, älskart.


Baii !


hejdå min...

haha wendy bidrog till min rubrik idag. ville därimot inte fortsätta meningen där. ;) bara wendy som är lite halvt omogen, men vi gillar henne endå :D

Ingen snö idag, skönt! Men tåg blev det imorse endå, hatart, fast det va inte så farligt endå. haha !

Varit på stan idag o fikat på kupolen med lite tjejor från klassen :) shoppade två linnen o en ring, skulle ha köpt skor också men fanns inte i min storlek, snyft.

har precis sagt hejdå till mina underbara systersöner också. ibland är de båda på mys humör, jätte gulliga :')

hejdå ♥

- snö?!

Hallå vad äre det här?! SNÖ i oktober? Är det bara jag som tycker att det är oaccptabelt ? Eller det har ju inte kommit snö än, men det är varningar för det.. Vill inte. Måste ju ta bussen nu imorgon bara för det ! Måste gå upp dö tidigt. Suck..

Annars har dagen varit bra. :) Skolan va ganska chill, idrott, rast och sen film på svenska. Vi kollade på filmen Onskan. Titeln stämde bra in med innehållet. Fyfan tål inte sånna filmer, blir så jävla arg!! Men den va riktigt bra endå!

Aja, Hejdå ♥

. kvällens bravader

Ja ni !

igår träffade jag folket :) kul kul ! vi va först hos lisa, men sen fortsatte vi kvällen hemma hos basse!

vi hann med att dansa, knäcka en säng, ta sönder ett dörrhandtag, stucka en fot, o aa typ så ! Haha, ska man kalla det en lyckad kväll? xd jorå men vi hade kul :)



fina vänner man har ♥

- Kung för en dag !

Improvisation på dansen idag, höhö. Lite små läskigt, men samtidigt lite kul tyckte jag då. Sluta ju efter det, det va rikigt gött!

Sen cykla jag hem o fixa till mig, efter som det hann man inte imorse för man försov ju sig (!). Sen ner på stan, träffa Lisa och Ronja. Gick runt o kollade lite, o prata. Sen träffa vi på Karin också. Vi hade sjukt kul. Speciellt åt lilla blonda Ronja :)

Men nu äre bäst att sova lite, har ju matte prov o grejer imorgon!

Sov gott ♥


haha, gurkan i robinson asså. skön kille !


- Skolan

Skolan idag va jävligt kul ! HAHA ! förutom spanska, men spanska är aldrig kul asså.

Sen har jag tagit en lång promenad med min goda vän lisa ♥ fick prata av oss lite, mkt bra.

Nu ligger jag och kollar på Ensam mamma söker från i söndags.

Skönaste dagen imorgom, börjar halv 10 och slutar 11. Sen blire stan med lisa :)

- drunkar i musikens värld..

MUSIK ÄR DE BÄSTA SOM FINNS!

Det är så skönt att bara sätta på bra musik o bara va. Man behöver inte tänka alls. Eller så börja man tänka jätte mycket. Massa härliga minne finns tsm med musik. Älskart! Men tyvärr kmr man ju på saker man saknar...♥

- fattar noll !

Hejhopp!
Igår kväll satt jag o gjorde om på bloggen. Men det konstiga är att när jag ska kolla om det blev någon ändring så är det inte det! det är samma header och allt! o: fattar inget, är det bara så för mig elr för alla under jag då?
För det är iaf ändring i kodmallarna o skit, så det är därför det är så konstigt..

- Hemma!

Äntligen hemma!

Skönt. Jobbig bussresa hem. Nu ska jag snart sova.
Inte fixat header heller. Ska försöka göra de i veckan.
Godnatt!

- soumi!

in das soumi nu !

Båten va lite försenad o grejer igår, menmen. Jag spöade skiten ut två främmande män i kort under tiden så. HAHA!
Just nu ligger jag i mormors säng o ska snart börja fixa i ordning mig, ska ner på stan en sväng. Men jag har bara 20 euro.. Inte bra!

pusshej !

header!

oj just de, min header ska jag ändra på jag lovar! den är liiite för sommrig, ska försöka fixa ihop ngt när jag är i Finland, ska  fota lite hade jag tänkt!  :)


- tvärgruppsredovising!

usch för min rubrik! HAHA! Det ska jag ha imorgon, tvärgruppsredovisning. fyfan kmr va så dålig. Men jag är glad för jag har kommit på typ 4 frågor nu! :) bara 4 kvar.. -.- Men det fixar jag imorgon i skolan, nu ska jag snart lägga mig och sova!

Godnatt ♥

bakset with the girls

Kom precis hem från att ha spelat basket med Lisa och Ronja. Dö skojsigt! :) Även fast jag suger påt.. (a)

Va inte i skolan idag heller. Mådde lite som jag mådde.. Men Lisa kom till mig vid 1 och vi snacka lite :) Sen så fick jag för mig att jag va sugen på fika, och Lisa nappade på förslaget ;) Så vi cykla ner till sockerbagarens och satte oss o tog en fika :)  Hihi så mysigt så. Älskar dig Lisa ♥

Nu är det plugga som gäller fram tills jag ska sova, har tvärgruppsredovisning i samhällskunskap. Måste komma på 8 frågor har inte kommit på en.. Fyfan. Imorgon ska jag till Finland också!


- plugg..

Nu har jag varit lite duktig..! jag har pluggat!

Jag har hunnit med: Översatt texter i spanskan, övat på glosor i spanskan, läst klart allas valmaifest i samhällskunskapen och läst bok i svenskan. Men nu är jag trött! haha.. Så nu ska jag slappa ett tag, för sen måste jag börja packa också inför helgen, då jag ska till Finland.. Egentligen är jag inte jätte pepp för de.

- awesome helg!

Tjenixen!

J*vligt dålig uppdatering.. hehe..

Men min helg har varit super bra! Verkligen bäst! I fredags så va jag med Lisa på kvällen, vi va ensama hemma hos henne o vi åt pizza o hade de mysigt, bästa Lisa ♥ Vi va lite egnen värld också, stod i hennes vardagsrum o hade musik på hög nivå o bara dansade! Gryma är vi. 
Efter det gick vi o möte Danne och Basse, o träffade också Ronja, Hanna och Jessica en snabbis. Sen fortsatte vi hem till basse, vi fortsatte o dansa till hög musik. Senare kom Ronja o gänget också till Basse. Vid halv ett gick jag o Lisa hemåt mot henne, vi sov där.

På lördagen så vakande vi hos Lisa, vi fixade oss o gick hem till mig. Vi gjorde pannkakor, o sen kom Hanna och Ronja och vi åkte hem till mig i Linköping. Kvällen bestod av popcorn, chips, godis, läsk, tacos och massa oth! Så jävla bäst! Halv 5 somnade vi helt otmattade..

Söndag blev jag firad igen :) Fick en tv! :D Och massa annat :)

Idag är jag hemma från skolan, är itne alls på topp.. Men lite plugg måste jag orka med nu..

Bai!

Men först lite bilder.. :)








Bästa ni! ♥ och Danne också, men fick ingen bild på honom! o:

RSS 2.0