ONSDAG

CHA CHA :D
Skola som vanligt idag. Matte, teknik(usch), SO o HK. Aa, helt okej dag iaf... Asså aa, jag har typ ingen lust att skriva just nu. Mår så j*vla illa igen -.- suck. Så har man två fördjupningar man ska göra under lovet, SO o HK.. Men satsar man på höga betyg så får man kämpa lite, elr? ;)
På fredag ska jag till Finland också :) Fast bara över helgen, bara för att bröderna ska me.. Suck! -.- Dom kunde gott ha stannat hemma tycker jag. Ska iaf bli kul att träffa mormor o alla igen :)
Just det så kanska jag har fått ett sommerjobb nu då :) Elr jag måste prov jobba först för att se om jag "pallar" trycket ;P hehe, men vi får väl se :)
Men nu ska jag gå o kolla på tv o dricka te så hoppas jag att illamåendet går över.

PUSS <3

9A ni är bäst <3

TISDAG

HEEJ :D
Idag har vart en väldigt rolig dag i skolan. (y) Dagen började med syslöjd, sen engelska, sen SO.haha aa på engelskan började ju det roliga, när sebbe fick för sig att han ville hoppa ner på taket som va nästan precis under fönstret.. Aa men han va ju lite feg så han ville ju att ngn annan skulle hoppa först XD Sen till slut fick han med sig Robin som hoppade först direkt efter kom Sebbe. JÄvligt kul vare iaf. Sen hade vi matte och sen lång lunch. För vi hade ingen NO.
Aa på lunchen vare också väldigt roligt. Haha halva klassen satt inne vårat klassrum och jaaa vad gjorde vi? Inget ingentligen först, hade bara lite trevligt tillsammans (ingen missuppfattning nu!!) Typ snacka o så, några spela ett jävla spel.. Aja sen satt vi på tv:n o kollade på ett barnprogram (som Sebbe satt o gjorde röster till) aa fy fan va kul det va.. XD

Idag har ajg inte gjort så mkt, pluggat lite SO o tränat :) Kollade på mästarnas mästare nyss. Det va finalen idag. Det va väldigt bra, fast jag tyckte nog att Louise skulla ha vunnit. Men Armand va också värdig vinnare :)

PUSS PÅ DAGEN! :)<3
Godnatt

MÅNDAG

Hej :)
Idag vare en kort dag i skolan. (y) Mentorstid som vanligt på morgonen, svenska, matte, sen idrott. Lunch och sist betygsamtal i matte. Det gick väldigt bra, mkt nöjd :) Efter det fick man gå hem, mkt skööönt.
Idag har jag inte gjort så mkt. Har pluggat lite bara o kollat på vänner XD Skulle ha tränat idag, men det blev ändrade planer så Becca o jag tog en långpromenad på ca 1 timme o en kvart. Snacka lite skit på vägen också. ;) HAHA, aadu Becca. Är du fortfarade godissugen? ;) Vill du ha en Plopp? XD (det är meningen att bara hon o jag ska fatta det här) Väldigt kul vare iaf.
Men nu ska jag ta ngt att äta tror jag :)

Pusshej :)<3

MEn här ska ni få klockrenaste låten... NOT!! XD kul iaf



SÖNDAG

HEEJ :D
Förlåt för dålig uppdatering. Men det har vart fullt upp denna helg, men det är absolut inget negativt! :D Har verkligen haft en rolig helg. (y)
Fredagen har vare väldigt lugnt. Va bara hemme o kollade på Let's Dance finalen som Mattias vann. YAY! :) haha fast båda va väldigt bra.
Sen i lördags så va jag med Danne o Basse på förmiddagen. Vi spelade lite kort (jag ägde dom självklart, hehe), lyssna på musik o kollade på film. Vi kollade på Sweet home alabama. Den va ganska bra :) Sen gick jag hem o packa, för jag skulle hem till Becca o sova där. Efter vi hade ätit så gick vi ut o gick en sväng. Sen va vi inne ett tag men sen kom jag på att jag hade glömt en sak så det va bara att gå ut igen. Och Basse följde också me. Sen va vi ute i över två timmar :O As kul hade vi iaf :) Vi gick typ runt i hela vibergen o va väldigt flum XD hihi (a) Men fy fan va kall jag va om fötterna efter det asså. Sen när Becca o jag skulle sova frös jag fortfarade! Haha.
Idag så har det också vart ganska fullt upp. När jag kom hem så åt vi mat sen direkt efter så åkte vi iväg o handlade. Sen så åkte vi till mina gudföräldrar. Sen åkte pappa o jag o lämna av Cristina och sen åkte vi iväg lite igen :P Haha. När jag kom så plugga jag lite.
Just nu sitter jag o kollar på Wipeout. Älskar det programet :D Så jävla klockrent (Y) Efter det ska jag kolla på Ballar av stål.

Hare så bra :) Puss <3


Wipeout<3

Ända bilden jag har från helgen. haha mupp bild XD


FREDAG! :)

Hejsaaan :)
Hihi, äntligen fredag. Dagen började med matte, fick tillbaka diagosen som vi gjorde. Alla rätt, men det va inte så svårt XD Sen vare spanska. Usch för de. Sen engelska och sist svenska. Haha aa svenskan sjorde jag verkligen ingenting. Jag tror jag läste 2 sidor i min bok på över 1 o en halv timme (y) duktigt Sanni!
Sen fick jag o Becca skjus hem av mamma. Sen åkte jag o Becca till Maxi :) trevligt trevlig. Och sen blev jag väldigt glad när jag skulle köpa en tröja, för den kostade 149 kr, men den fanns för 49 ist fast i en annan färg. Och den va också väldigt fin, så det blev att jag köpte den ist :) Hihi, då blev jag glad. 
Ikväll blire nog att kolla på finalen i Let's Dance ;) Haha, det måste man ju se ;P Blir o svulla lite godis också (a)
Men nu ska jag äta.

Ha en bra kväll :)
Bye <3


TORSDAG

Hejsan :)
Idag börja dagen med fördjupningsmatte, sen mentorstid, stuga, spanska, idrott o sist engelska. På idrotten skada jag mitt finger, vet igentligen inte riktigt vad som hände men jag fick basketbollen på ngt konstigt sätt så att mitt ena finger böjdes bakåt... Gjorde rätt ont. Men just nu gör det inte så jätte ont, men det är jävligt stelt så jag kan inte röra på det så mkt. "/
Men aja, idag har jag inte gjort så mkt. Äntligen klar med NO:n! tekniken tänkte jag börja med, men jag orkade inte, jag insåg hur jävla tråkigt det är :P HAHA.
Men nu ska jag fortsätta packa lite saker jag ska ha med mig till min far. Nu kmr jag till Norrköping igen. TJOHOOO :)

Puss o godnatt <3


mäktig låt! <3

SAKNAR...


spanien 09 med becca

första lägret som ledare

konfirmationslägret

kusinerna

många fler saker jag saknar, men nu ska jag sova godnatt <3

ONSDAG

Hejhopp :)
Nationellt prov idag. Det gcik bra tror jag :) Kändes som det, o jag hoppas det också. (det är extra bra att vi missa tekniken!!!) Sen vare SO, kollade på en film om förintelsen. Hemskt! Sen efter lunch vare So igen o HK va sista lektionen. Har inte så mkt mer att berätta om dagen...
Ikväll blire att plugga. Teknik, NO, HK och kanske SO... -.- fy fan :( Hoppas jag hinner träna lite också (Y)
Men nu ska jag kolla på One Tree Hill :)

Pusshej <3


Tisdag.

Tja
Skolan va väl helt okej idag. Syslöjd på morgonen, sen engelska, SO, NO seminarie (haha, va lite kul för alla skrek i mun på varann), sen matte diagos och sist musik. Och sen hade jag också utvecklingssamtal.
Aa, imorgon öre dags för sista nationelle provet i engesla, skön att ha alla dom klara nu. Det är skriv delen vi ska göra imorgon. Men den är enligt mig typ lättast. Bara det är någit kul man får skriva om så att det är lätt att skriva.
Men nu ska jag sticka iväg o träna :)

Kan inte allt bara bli bra igen..?

Puss<3


SNABB INLÄGG

hej hopp
Skolan som vanligt idag. Sen så åkte Marcus med mig till linköping :) Vi tog en promenad, spel kort o kollad på äckligaste filmen! FY FAN! XD Vi va typ as rädda men skratta endå. Fritt vilt heter filmen, för er som vill se den :) Men den va ganska bra faktiskt. MEN DEN ÄR PÅ NORSKA!!!!!!!!!!!! XD HAHAH så jävla kul, marcus o jag satt typ o mobba dom för de :P

aja det va allt.

Godnatt från Marcus o mig :) PUSS<3

GODNATT

Nu ska jag krypa ner i sängen o kolla på One Tree Hill :)


SHOPPING :D

Nu ska ni få se vad jag köpte på Ikano förut idag. Elr aa mamma köpte några saker till mig också :)


Tights

En ring

Tre tränings tröjor (gillar färgerna XD), en sport bh

Hårnålar, nagellackborttagningsmedel. (fan va långt ord)
 Hihi, aa det va det :) Sen ska jag få vårskor av mamma också :D
Bye<3

NY HEADER

Nu har jag fixat en ny header. Inte världens finaste, men den funkar. Och den är lite mer vårig :) hihi
PUSS<3

GOD MORGON

Hejsan
Vaknade runt 11 idag, as skönt! Så nu har jag precis ätit frukost, o ska börja  fixa mig snart. Idag ska jag o mamma åka o shoppa :D Hehe, man kan ju hoppas på att man får lite grejer som man behöver (a) Idag måste jag också plugga lite, för det har jag inte gjort en fast jag sa att jag skulle. Typiskt mig.
Jag håller också på att göra en ny header, den gammla är lite tråkig. Fast jag är inte så bra på sånt, men jag kan göra en liiite bättre iaf. För jag vill ha en header som är lite vårig :)

Vi hörs!
Bye <3

LÖRDAG

Hellu
Yes idag har jag vart en sväng i Norrköping, väldigt skönt att komma bort från Linköping ett tag även fast det bara va några timmar. Jag hälsade på Danne, vi tog en promenad. Väldigt skönt, för våren är ju fan påväg nu :D
Nu sitter jag här mätt o belåten, för jag har precis ätit mammas goda lasagne :) SUPER GOTT! Också väldigt lugnt o skönt hemma just nu, för brorsorna är iväg.
Ska gå ut ett tag nu..

Bye <3

*

Ingen fattar ngt.

FREDAG

Heej
Ännu en studiedag. Skönt :) Sov till 10 idag också, åt frukost o kollade på One Tree Hill. Sen så måla jag min nya möbel, blev väl helt okej, måste måla den en gång till bara.
Ganska skönt väder idag, för man får ingen press på sig att man måste gå ut elr man har inte ens lust att gå ut. Man kan bara va hemme o kolla på film. Myss. Snart kmr mamma o hämtar mig sen så bär det av till Linköping. Suck..

Bye<3

Några bra Ballar av stål klipp ;)





TORSDAG

Hejsan
Fan va skönt med sov morgon säger jag bara. Så man får vila ut lite (y) Ja, så jag sov till 10 typ. Så åt jag frukost o fixa mig. Sen gick jag o Becca till Danne o Basse. Vi gjorde väl inte så mkt. Vi spelade lite kort, prata, lyssna på musik, o kollade på Wipeout o Ballar av stål. XD HAHA, de som inte har sett det första avsnittet av Wipeout den här säsongen borde verkligen göra det! As kul.
Jag gick hem typ vid halv åtta. När jag kom hem åt jag direkt, hade fan inte ätit på hela dan! :O
Aa det är typ det jag har gjort idag. Orkar inte skriva mer.

Men ni ska få bilderna från spexfotot igår. :D



HAHA, aa där har ni tre finfina bilder ;D
Första bilden har ni hela klassen, andra bilden; Sebbe, Robin och Basse. Och sista bilden är jag o Marcus ;)<3
Hihi

Puss o godnatt <3


SPEXFOTO!

TJAA! :D
Jaa idag har vart en anorlunda dag kan man ju lugnt säga ;D Spexfoto idag som sagt, först så trodde vi inte att det skulle bli ngt. Några i klassen ville inte va med o så. Men sen jävlar så vart det fart ;D Alla killar blev sminkade av Anki, aa fy fan va kul det va. Och många av killarna lånade kläder av mig o så vidare, vet igentligen inte om vi hade ngt speciellt tema. Men vi ska ha den fina KÖPING skylten i tv pogramet "en annan del av köping" XD Så vi får se hur det blir, kul vare iaf :D Borde göras oftare ;)
Kanske får lite bilder imorgon ;)

PUSS PÅ DENNA DAG! <3

XD

sanni är lost som vanligt, jag mena självklart TISDAG KVÄLL i inlägget innan. HAHAH, typiskt mig XD
Bye<3

ONSDAG KVÄLL

Gokväll.
Nyduschad o fräsch :) Träning gick bra, förutom när vi skulle göra armhävingar. JAG DOG!!! fy fan (för jag har träningsvärk just där!!!) Men det gick ju endå..
Men en sak jag kom förut va ju att det är sista dagen i skolan den här veckan, för på torsdag o fredag äre ju studiedagar! HAHA, blev typ as glad över det för jag hade helt glömt bort de XD
O imorgon äre ju "spex" foto elr va man ska kalla det. ;) Kan ju hoppas att det blir nogolunda bra. Ganska kul iaf :)

Godnatt på er<3

TISDAG

Tjenare!
Nationella prov idag då. Vet inte vad jag ska säga om det, hoppas på att jag inte sänker mitt MVG är det ända jag säger!
Aja sen fortsatte dagen med matte o musik. Och vi har ju fått en as bra lärare i musik! :)
Idag händer väl inte så mkt, jag träna ikväll. HAHA, om det går, för jag har en sån jävla tränningsvärk! XD

Hare bra! PUSS <3


jag vill ha vår nu! BORT MED SNÖN!

MÅNDAG

Hejj
Slapp dag idag. Skolan va helt okej. Mentorstid, svenska, matte, idrott och NO. Efter skolan vare också lugnt.
Sen på kvällen träna jag o Becca box :) Skönt vare. Så nu sitter jag här ny duschad o allt, och inser vilket tråkigt inlängg det här blev. HAHA! Så nu tänker jag sluta.
Aa, just det imorgon äre nationella prov i engelska! AHHHH vill inte.

Puss o godnatt <3

GODNATT

Nu blire duschen nästa, sen ska jag lägga mig i min sköna säng o kolla på vänner. Sen sova.

Godnatt på er! <3

GUDSONEN! <3

Asså jag har goaste gudsonen! <3 Så söt är han :) hihihi Va bara det jag ville säga.





Älskar min sötis! <3

Söndag.

Hejsan :)
Orkade inte skriva ngt igår. Men på förmiddagen igår gjorde jag typ inget, jag städade lite o så. Sen vid 6 kom Becca till mig, då gick vi till affäran för att han handla godis o dricka. Aa, det blev ju LIIITE godis kan man ju säga! XD HAHAH. Sen gick ju hem till mig och vänta på att Basse o Danne skulle komma :) En mkt trevlig kväll hade vi! :D Vi kollade ju på moledifestivalen, och jag var ju ganska lugn, elr vad säger ni? ;) HAHA. JAg vet inte om jag tyckte att det va rätt låt som vann, men den va väl helt okej. Men Ola, Eric elr Salem skulle ju ha vunnit!
Men efter att vi hade kollat på det så satt vi o snacka lite och sen hade vi typ en musik tävling. Becca ägde ju Basse o Danne totalt ;) (för jag va ju den som valde låtarna) Sen skulle Becca hem så vi följde henne hem. Sen fortsatte vi med musik tävlingen. Vid halv ett gick gick dom hem. Då satte jag mig o kollade på vänner, tills pappa o Cristina kom hem. Somnade runt kl 2. Men denna kväll måste göras om! :)
Idag har jag inte gjort så mkt, jag o Danne tog en promenad förut och snart ska jag o hälsa på hos min syster :)<3

PUSS! <3


här har ni de två bästa låtarna ;)




Eric är ju lätt snyggast av dom! Fy fan, älskar ju duchen också ;) HAHAH Och han äger verkligen på scenen! Grymt bra tycker jag :) hehe (a)

FREDAG! :D

Hejjj!
Äntligen fredag då! :) Idag var det skönaste dagen. Började kvart över åtta o sluta halv tolv. Det va för idag hade vi våra muntliga prov i engelska o svenska. Så nu är den jobbiga veckan med alla nationella prov slut. Men nästa vecka har man prov igen. -.- Men det gick iaf bra på proven idag. (y)
Efter skolan förljde jag med Becca hem :) Vi gjorde lite olika saker, HAHA! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, skönt de.

PUSSEN! <3

11/3-10 Torsdag.

Hejsan svejsan :)
Skola som valigt idag. Fördjupningsmatte på morgonen, sen mentorstid o stuga. Sen vare nationellt prov i SPANSKA!!! :( Gick säkert skit, allt fel elr nåt. Suck.. Aja, nu har vi intre spanska på några veckor iaf! (Y) Men sen vare idrott, vilket jag tyckte va kul :) Och sista lektionen va engelska, sen slut :D Haha.
O snart ska man iväg o gymma då :) Sen ikväll ska jag basta.
Men nu ska ni få lite bra disney låtar :D Bara för att vi snacka om det idag i skolan. :P







finns många till väldigt bra, men hinner inte nu :)
BYEE! <3

10/3-10 Onsdag.

Hejhej!
En rätt bra idag i skolan faktiskt! :) Orkar inte skriva hela dagen. Men SO lektionen efter lunch va ju rätt kul! XD HAHA, vi hade en diskussion om tåbira! XD HAHA, elr som jag sa tåfis och då blev det en diskussion om vilket som va rätt. Hehe jävligt kul vare iaf :P
Men det va lite lika kul när man kom hem med massa läxor. Fy fan, men jag har vart duktig ial :) Matten, SOn och engelskan avklarade! (Y):) Men sen kom man till spanska (som jag har nationellt prov i imorgon! -.-). Asså jag hatar spanska. MEn det är kul med IG, NOOT! Men det är ju iaf att läraren inte sänker om det går skit, vilket det kmr göra för mig. Suck.. Men det får fan gå som det går, jag orkar inte bry mig elr plugga ett dugg mer nu!

Pusshej! <3


usch för spanska!!!!!!!!!!!!


9/3-10 Tisdag.

Tjaaa!
Idag så började dagen med syslöjd. Äntligen hade vi det igen. Det har gått bort massa syslöjdslektioner för oss! -.- Menmen jag fortsatte med mit lapptäcke (som blir skit dåligt, HAHA!). Efter det så hade vi engelska. Fortsatte bara att läsa en historia och svara på frågor om den.
Sen vare SO, fortsatte jobba med 1900 talet. NO inte så mkt där heller. (Kul dag märker jag nu när jag skriver) Sen vare matte, började jobba med korsningsschema. Det va inte så svårt som det såg ut, det va faktiskt väldigt enkelt.
Sen hade vi musik! :D Som har vart totalt fail ända sen HP sluta... Men idag hade vi en ny musik lärare. Robert heter han, och han var skit bra! :) Äntligen får man tillbaka sin vanliga musik!!!!!! Har verkligen saknat det!
Men det vi gjorde va att vi hade en musik tävling. Han splade en låt så skulle man ställa sig om om man kunde låtens namn elr artist/grupp. Ylva kunde ju fan allt! -.- Haha, väldigt duktig o snabb va hon. Men sen så fick vi chansen att ta igen, för man fick 10 poäng för de 3 sista frågorna. Och då vann vi ju såklart ;) Hehe (a)

Ikväll ska jag träna :D Kulkul! O innan det ska jag plugga lite, för det gjorde jag ju inte igår XD

Pusshej! <3


8/3-10 Måndag igen.

Tjena!
Idag vare skolan igen då. Kändes som jag inte hade vart där på jätte länge fast jag bara har vart borta från skolan över helgen plus fredagen då jag va ledig. Men aja, dagen börja me mentorstid. Gjorde inte så mkt då. Sen vare svenska, men Maud va inte där, så vi hade Pether ist :D Vi skulle läsa, men jag har ingen bra bok, elr den blir säkert bättre men jag har inte kommit in i den en. Så jag Becca o Robin fick ha nationella (muntliga) prov i matte. Det gick väldigt bra. Med det va inte så svårt. Men suck för att man har 4 nationella prov samma veckan då! -.- Svenska, engelska, matte och spanska. Men nu är ett avklarat iaf!
Men sen vare matte, elr aa tills brandlarmet gick igång o man va tvungen att gå ut. Sen så hann vi inte ha matte mer så det va dags för idrott. Efter idrotten så fick man gå hem, för vi hade halv hemstudiedag! (Y) Då va jag ett tag med Basse tills han va tvungen att gå tillbaka till skolan.
Sen åkte jag o mamma hem. Nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar, har inte ätit ngt idag. Efter det måste jag plugga lite SO och engelska. Sen ska jag träna lite också :)

Pusshej<3


Söndag.

Hejsan.
Nu har de åkt, mina köra släktingar från Finland. Elr aa de åkte kl 3 redan. Jag saknar dom redan som fan! <3 Men mamma har redan bokat resa till Finland över påsken! :D(Y) TUMMEN UPP! :)
Men sitsa dagen med dom va iaf kul. :) Aron hade tjatat om att han ville att vi skulle bygga med en grej så idag gjorde vi det på förmiddagen. Haha, det va lite kul endå. ;) Fan asså det är lite ibland att man vill bli barn igen. Allt va mkt lättare o roligare då! Men aja, vart lite stolt över tornet vi gjorde iaf! (a) HEHE! XD Sen ville han ut o åka pulka så vi gjorde det. Men det blev inte så länge, för stackarn gjorde en volt och hamna typ på huvet o fick ont så då gick vi in o fortsatte o bygga. :P Efter det så åt vi mat och sen var det dags att lämna dom till busstationen.. :(<3
Efter de hade åkt så gjorde jga typ inget, jag somna på min sackosäck tills klockan va halv sex. Då satte jag mig vid datan ett tag. Sen kollade jag på parlamentet, det va väldigt bra XD
Men nu ska jag snart sova.. Men här får ni lite bilder först :)

God natt! <3



Hehe, måste ju lägga in en bild på vårat fina torn :D(y)



Min älskade kusin. (före vi klippte håret på honom, mkt finare nu!!!! HAHA)



PUSSSS! <3

4 år sen...

Det va 4 år sen idag du dog. Vi va inte jätte nära varann men jag kommer alltid komma ihåg dig och jag kommer alltid sakna dig. Jag hoppas du har det bra där uppe.

R.I.P morfar <3


LÖRDAG! :)

Hejsan svejsan! :)

Idag har jag varit på badhuset med Lennart, min morbror, min kusin och Simon o Erik :) Det va kul, har inte varit på badhuset på as länge! :O Efter de så åkte vi hem o åt, sen åkte jag, mamma o min morbror till Ikea o Ikano. Köpte inget, vi åkte dig mest för att min morbror ville dit. Äh jag har inget mer att skriva idag... ;P Nu ska jag basta o sne kolla på melodifastivalen.

Byee <3


LYCKAAAAAAAAAAAA! :D

Japp, mina släktingar kmr endå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D JAG ÄR SÅ GLAD! :D:D Båten vände inte tillbaka till Finland utan det gick till sluta att få loss båten så de kunde fortsätta till Sverige, så nu är de här vilken minut som hällst. Ville bara säga de! :)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! <3 från en väldigt glad Sanni :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

JÄVLA JÄVLA SKIIIIIT! Jag vet inte ens vf jag är förvånad. Så här blir det alltid när jag förväntar mig ngt. Alltid när min mormor, morbror o kusin ska komma så är det ngt som händer, elr det blir ändrade planer. Fast nu var det ju inte dears fel. Men det är så typiskt. Jag blir så jävla trött på det, PÅ ALLT! :( Det ända jag är jävligt tacksam över just nu är att båten inte krockade hårt i isen (som är 4 meter tjock!!!!) för då kunde det ju ha gått riktigt jävla illa! <333 Så tack tack för det iaf!!! <3
Men till skolan ska jag ändå inte, när jag har tagit ledigt så kan jag lika gärna va hemma. Det skulle inte va kul för ngn att ha mig där ändå, jag skulle va så sur o ledsen på allt o alla! Så jag väntar en tråkig jävla helg plus en hel fredag! TJOHOO! not -.-

hejdå


3/3-10 Onsdag.

Tjabba! :D Idag vare skola spm vanligt. Dagen började med NO, vi gick bara igenom lite saker. Sen vare teknik. HAHA, roligaste teknik lektionen då! XD Jag, Becca och Jonte satt o sjöng massa disney låtar, medans alla andra klagade på skrivuppgiften som vi ska göra.. Men vi hade kul iaf :)
Sen hade vi en lååång SO lektion, men den gick hyfsat fort endå. Jag jobbade bara med ett häfte o så hade vi också SO 12:an.
Sen vare lunch och efter det vare SO igen. Fortsatte bara att jobba. Sen hade vi hk. Jag blev bjuden på mat av Becca. Medans hon lagade maten så jobbade jag med massa frågor.
Efter skolan så åkte jag iväg en sv'ng till Maxi o Coop med min syster o far. Det va trevligt att få träffa min syster igen, för det var ett tag sen jag såg henne! Nu vill jag bara träffa systersönerna också, men det får bli en annan gång. <3
Men en rolig sak som har hänt är att jag kan få ett sommarjobb om jag vill ha det! :D:D Hihi. Och på fredag är jag ledig från skolan! :D SÅ SKÖÖÖNT! För jag får ju besök från släkten i Finland! :) Har saknat min mormor..! <3

KRAM! <3


suck!

Hejsan. Skulle ju som sagt ha vadrat, bastat o badat isvak idag, men eftersom man går på en sådan underbar skola så blir det ju inget! -.- Ingen aning om vf. Det är så typiskt våran skola att man aldrig får reda på sånt i tid, utan att man får reda på det samma dag. Så vi skulle åka till Sörsjön ist, men det har man ju inte jätte stor lust med.. Har liksom vart där några gånger och det finns absolut inget att göra. Så Becca o jag gick hem till mig ist! :)
Vi hade en mysig dag hemma ist. Vi spelade lite kort o lyssnade på musik, men så sov vi ett tag tills klockan va typ kvart 12. XD:) As skönt :P Sen tog vi  en promenda på en timme :) Hihi. 
Får se vad lärarna säger imorgon bara:P Palla bry sig, deras fel! Jag hatar när det inte blir som man tänkt sig..!
Menmen, idag blir det nog ganska lugnt. Ska plugga lite o sen träna. Även fast jag har världens träningsvärk!!!

Hejdå<3


Ni får en bild på Becca gumman! <3 Bäst är du.

1/3-10 Måndag.

Tjabba! :) Hinner inte skriva så mkt nu, för jag o Becca ska iväg o köra box! :D:D<3 Skit kul! :) O imorgon är det firluftsdag i skolan. Jag ska vandra+bastu+bada isvak! Ska bli ganska kul. Bara det blir lite kallare så att man inte behöver vandra i slask...! -.- 

PUSS! <3

RSS 2.0