- Ok

Hejsan!

Brand i norrköping, någon tar ut luften från mina däck på cykeln, klippt håret.
Det är typ det som har hänt de senaste dagarna xd.. HAHA

Nej men idag har jag varit i skolan. Vaknade av att det luktade rök i hela lägenheten, fattade inte va det va. Men fick svaret på radion som sa att det va en stor brand i Norrköping! Lukta som fan, o branden va väldigt nära min skola..

Nu ska jag se vem som går vidare i Idol :)

Godnatt


- Helgen slut..

Min födelsedag går mot sitt slut.. men det känns okej, nästa helg väntar att fira med mamma :) Plus att denna helg har varit riktigt lycka, kanske vissa saker man skulle kunna ändra på.. Men jag har världens bästa vänner! ♥ Tack till alla som var med igår, ni gjorde min dag!

Nu ska jag lägga mig o kolla på oth, s'song 6 som jag fick i födelsedagspresent :) O tagga för en ny vecka i skolan.. hmm..

Godnatt ♥

- FIESTA!

Håret äntligen klart! Har lockat håret inför kvällen. Taggad som fan! Hoppas det blir riktigt kul.
Sitter just nu o väntar på att maten ska bli klar, är så jävla hungrig!!


- FIXPIX!

Shena!

Bästa helgen väntar på mig nu! :D Fyller ju år o grejer..! TJOOHOO!
Idag ska jag på Hagas insparksfest med Lisa, Ronja, Lollo och Jessica. Sen ska vi ha lite förfest o grejer snart också :) Imorgon så ska jag ha fest för mig, men några kompisar, kmr bli bästa! På söndag blire fira mig med släkten, för på söndag äre min riktiga födelsedag. :) Denna helg kmr blir bääst! ♥

Skolan idag va ganska kul :) Hade ingen engelska på morgonen så jag började vid 10, det va riktigt skönt! Sen hade vi matte i 1½ timme. Sen hade vi rast till kl 2. Så vi gick lite på stan, hittade en tröja till kvällen. Sen så vare gårdsfest på våran skola, fatta inte meningen med att vi va där.. menmen, vi va där tills kl 3, sen drog jag hem.

Nu måste jag dra, pusshej ♥

- Remember?

Moj! :)

Biptest i skolan idag, gick väl sådär. Ska iaf förbättra mig till nästa gång!

Lite sov morgon imorgon, skönt! Dans på morgon också, najs!

Sen undar jag om det bara är jag som kmr ihåg Jon Sindenius? Han va med i Idol förra året, va typ bland de tio bästa, men åkte ut direkt! Älskade verkligen hans röst! Grymt synd att man inte har hört ngt mer från honom, hoppas på att jag får höra ngt i framtiden!

Nattinatt! ♥


- HEMBAKAT <3

Tjena!

Säger bara en sak: Hembakta bullar slår allt! Så jävla gott.

Mycket shoppuing blev det på Ullared också! :) Väldigt najs, fynd ganska mkt, riktigt billigt! Speciellt vissa grejer. Orkar inte rabla upp allt jag har handlat, men det blev lite av allt möjligt. Lite kläder, schampoo, balsam, smink osv.. :)

Idag har jag haft studiedag också, riktigt skönt. Har inte gjort ett piss känns det som, hade tänkt plugga lite, men det blev inte så mkt av det tyvärr..

Men igår va jag o några tjejor från klassen o spelade bowling på Hugo. Riktigt kul vare, inte för att det gick så bra att spela, men what ever. ;) Efter de så åkte jag o Wendy hemåt vi skulle åt samma håll. Vi va ute i regnet o snacka också. :) Sen kom jag hem vid 11 och la mig o kollade på OC.

Nu väntar Idol på mig! Ciao!



Shopping :D



- ULLARED!

Hej! :)

Sitter just nu o pratar med min goda vän Basse i telefon! :) Sitter också o taggar för ullared! Ska om upp typ 5 timmar.. haha!
Väntar på att Lina ska komma också, hon borde komma hem snart.

Så jag ska hoppa in i duschen nu :)

Godnatt <3

HUUDET PÅ KUDDEN!

Ska bara berätta lite kort om dagen tänkte jag :) Skolan va ganska okej, hade väldigt roligt, haha.. Först hade vi psykologi, först lite föreläsing o sen eget jobb. Efter den lektionen vare lunchrast. Jag, Jessica, Lisa, Lina, Wendy, Lisa och Sofie åkte då till Istanbul Kebab o åt, så grymt gott! Jag tror att alla som va med då tycker jag är bäst på att skjusa på cykel asså! ;) Trodde jag skulle dö av grav! Aja, är man bäst så elr man elr hur?! 

Efter skolan så va jag med min goda vän Hanna. Vi spelade Buzz, o Eye Toy. HAHA! Grymt! :) 

Men nu ska jag sova, godantt ♥


 

tagga!

tjaa! ;)

Nu är det bara 5 dagar kvar tills det bär av till ULLARED! :D WIIIHOO! :D Taggad till max tror jag, satt till och med o kolla på Ullared på tv idag.. xd Haha, aa alltid lika kul att shoppa upp massa pengar ;)

Imorgon är de skola som gäller igen.. hoppas dagen går fort.. :) Psykologi och svenska ståre på mitt schema imorgon ;)  Vet inte riktigt vad som händer efter skolan än, ngt hittar jag alltid på!

Godnatt! ♥


H-E-L-G!

Tjaa!

Gårdagen va... eh.. kul? galen? jobbig? haha aa vet inte riktigt, alla har egna uppfattingar om den kvällen.. (a)

Men nu, te+macka+ensam mamma söker! myyyyys! ♥

Byee!

saknaden finns...



saknar allt, klassresan till stockholm både i 6an och i 9an.
sista dagarna med klassen, bästa ♥
mela med klassen i 9an!
mela med klassen i 3an,
alla gånger vi träffades i sommras
vi har grymt många minnen tillsammans, kmr aldrig glömma er.
VI KMR ALLTID VARA BÄST, ÄLSKADE 9A! ♥
ni finns fortfarande i mitt hjärta, nu och föralltid!

Hoppas vi ses snart igen!

SOV MORGON!

Mors!

Ingen dans idag för min del.  Men det är ganska härligt med sov morgon till halv ett faktiskt! Fast man va ju tvungen att gå upp ganska tidigt endå, men jag är inte så trött endå så det är lugnt :) Annars så äre bara att jag slumrar till ett tag nu, tihih.. Det är så härligt att ha gott o tid på sig på morgonen. Endast en lektion idag också, samhällskunsap. Inte så värst kul menmen..

Nu ska jag forsätta chilla!

Hare bäst!


- Only me, myself and i!

Chena! :)

Skolan idag har varit ganska soft, för dans på morgonen :) Började med en ny idag, hehe.. Gick väl som de gick.. xd (a) Sen fick man typ skynda sig till mentorsrådet, kom endå försent. Sen lunch, sen ner till hörsalen, för att lyssna på en politisk debatt.. Skit kul.. NOT! Va nära på att komma försent till de också, för att ngn *Wendy* skulle ha godis XD HAHA, gick ju iaf smacka :D

Efter debatten gick jag en sväng på stan med Lina och Sofie. Hittade ett par as fina jeans, funderar starkt på att köpa dom. Får se hur jag gör.. :) LÄgger upp en bild på dom iaf :) Men jag måste ju spara pengarna för snart bär de av till ULLARED!! TJOHOOOOO! (y)

Imorgon är det två lektioner, idrott hälsa/ psykologi och sen svenska..

Godnatt ♥



- trööööött!

CHA! :)

Har precis tagit sista doppet i poolen för iår! Härliga 14 grader vare.. haha döö skönt, men tur att man har bastu att gå in o värma sig i efteråt :)
Idag har jag varit sjuuukt trött, fattar inte vf, menmen. Pallade iaf åka o träna, lite bra gjort tycker jag!

I fredags var jag på middag/fest hos lilla Lisa som fyllde år :) Riktigt kul! Tack för den kvällen Lisa! ♥

Igår så gjorde jag inte så mkt på dagen, softa lite. Sen på kvällen fick vi besök från Parisa, Lina och Nick. Lina o jag satt o typ tjöt åt en as rolig video! http://www.anagina-valet.se/ Hennes blogg vare, hon är sjukt rolig!

Idag så var jag o mamma en sväng till ikano på förmiddagen. Fick lite saker av min snälla mamma :)♥ tackar! Sen fick vi besök igen, dom hade en as söt liten hundvalp med sig! Sen på kvällen åkte jag till gymmet.

Så nu äre en vecka i skolan som ligger framför mig..

Hare bäst!

Lite blandade bilder, från handikaps OS och från Lisas fest :)


LIna och Lisa :)

Jag, Sofie och Lisa

Ebba :)

snyggaste affärsmänen asså!

Hannas, Ronjas och min finfina tårta till Lisa (a)

Söta Lisa ♥

Lisa, ronja o hanna

Ronja, Amanda, danne och Basse

Ronja, Lisa, jag, Danne och Hanna :)

Lika kläder.. jag vet ;)



DAGENS FAIL...! xd

tjena! :)

Idag har vi haft handikaps OS med skolan.. Det va faktiskt roligare än va man trodde :D Haha, utklädd o grejer skulle man va.. xd Affärsman skulle jag o min grupp vara utkldd till, xd Haha vi vann inte för våra kläder, menmen. Ett pris vann jag ju iaf.. (a) Knappt att jag vill säga, men jag fick pris för "dagens fail" jag o Johan fick pris för de, men det va tack vare mig vi fick de xd fyfan skämdes lite bara.. Menmen kul att bjuda på sig sj! (a)

Efter den härliga dagen så va jag en kort stund med danne, sen åkte jag till Ronja, så åkte jag Hanna o Ronja till stan en sväng. Klockrent kul hade vi! :D MOHAHAH! <3 Tack för de! Plus att jag hittade en finfin halsduk o ringar :)

Men nu ska jag se klart på finalen i Fångarna i Fortet! :D

Pusshej <3 bilder från idag, kmr imorgon!


RSS 2.0