FREDAG

Hejsan :)

Resan gick mkt bra. Vaknade typ kl halv 7 -.- as trött va jag. Men när jag kom till mormor så sov jag ett tag, till 11 (y) Efter det så fixa jag mig, och sen gick jag o mamma till stan, men jag hittade inget :( haha

Sen senare ska vi ner o kolla på marknaden ;) får se om det finns ngt kul :P

Ha det så bra :) Hejdå<3

TORADAG

Hejsan :)

Snart åker jag :D hihi. Konserten i hörsalen idag var väl sådär... :P Men aja, efter det så gick jag, Jonte, MH och Esat o åt på Istanbul Kebab ;D elr aa Esat åt inget, men han va med oss iaf. Väldigt gott vare iaf :) Men jag blev as mätt och så självklart skulle vi ha ett piptest på idrotten precis efter. Så det gick väl sådär, men det hade ju inte bara med det att göra. Jag har kanske inte världens bästa kondition. (a) Men jag är ganska nöjd iaf.

Nu sitter jag typ bara vid datan föra tt få tiden att gå... Så ska man ju sitta i bussen till båten i typ 2 timmar -.- menmen.

Bara för att jag har tråkigt så får ni lite bilder...? :P


Jag o Lina i kreta när vi skulle typ flyga fallskärm efter båt, elr ngt sånt. AS COOLT! :D


Haha, jag o Pontus hade tråkigt på SO:n när Peter snacka om Islam. XD


Vet i fan vad det är för ngt, Jonte snodde min mobil på syslöjden o tog kort på lite saker ;P

Men nu ska jag ta o fixa till mig lite o packa det sista :)

Ha det så bra <3 Jag ska försöka skriva ngt i Finland :) Byee <3

GOD MORGON

Fan va irriterade det är när man har sovmorgon, men vaknar endå kl 8! -.- aja jag va iaf ganska utvilad :) snart ska man väl börja fixa sig...

Ha en bra dag :)<3


ONSDAG

Hejj :)

Skolan va bra idag. Ist för NO på morgonen så hade vi extra tekinik med Pether. För vi har missat massa lektioner. Kom min grupp igång för det, nae :P haha. Efter tekinken vare SO och sist HK.

Idag har jag inte gjort så mkt, har typ städat mitt rum och packat. För imorgon bär det av till Finland :D kulkul :) Träffa släkten är alltid trevligt.

Och imorgon har jag sovmorgon till 10:45. (y) Och då ska vi kolla på ngn konsert i hörsalen, och så slutar jag redan kl 13:40. För jag har tagit ledigt sista lektionen. Och självklart är jag ledig hela fredagen också (y)

Puss o Godnatt :)<3



Fan jag har inga roliga bilder att lägga in! -.- måste fixa det tycker jag, elr hur?

TISDAG

HAHA, lite gamla bilder på mig..


Sommaren 09


Våren 09 


Hösten 09


Under 08, vet inte när exakt


Hösten 08


HAHA, 07


SÖNDAG KVÄLL

Hejsan :)

Fy fan va trött jag är i fötterna nu! Först gick jag o Becca till Halvars (fram o tillbaka). Sen gick jag hem o åt, sen åkte jag o pappa iväg till Media Mark m.m. Har fan gått sen typ kl 3!!! Och kom hem vid 7. SÅ ajajaj om min fötter nu XD

Men ikväll blire en TV kväll, massa kul på tv jue :) Wipeout o Ballar av stål :D hehe. OCh så ska jag göra smoothie, MUMS :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, hejdå<3


GOD MORGON

Började min dag med en frukost i solen (y) mkt sköönt! :D  nu har jag precis fixat mig så snart bär det av till Halvars igen med Becca :)

Ha en bra dag <3

LÖRDAG

Hejsan :)

En mkt trevlig dag har jag haft idag. På förmiddagen så gick jag o Becca ner till halvars o köpte glas, sen drog vi ner till stan. Hittade typ allt jag ville ha! :O inte ofta man gör det när man har pengar, så jag är väldigt nöjd. Ni kanske får bild på det imorgon orkar inte lägga upp det nu.

Sen kom jag hem åt lite mat, sen åkte jag o pappa iväg till min syster. När jag kom hem sen så tog jag en promenad med Basse, sen gick vi hem till han ett tag o körde gh. OCH HANS JÄVLA GITARR SÖG! XD hahah.

Men nu är jag ganska trött, ska nog lägga mig i sängen o kolla på One Tree Hill. Ovanligt elr hur? ;)

Puss o godnatt<3


glass<3


FREEEDAG

Helluu :D

Skolan idag va helt okej, sluta tidigt iaf (y) Och sen hade vi ju musik och det gjorde det mkt bättre. Resten av dagen så jobbade jag med svenska (igen) och tills sist hade vi en jävla föreläsning om astronomi, ganska långtråkigt XD

Efter skolan så gick jag Marcus o Pontus till Ica. Jag köpte lite choklad, som jag svulla hemma o kollade på One Tree Hill. Mkt mysigt, men det får man väl göra nör det är fredag o det regnar ute, elr? (a) Plus att jag har fått ngt damp i ryggen så det gör ont så fort jag gör för häftiga rörelser elr andas för tungt.. :( Hoppas det går över snart! Ont i ryggen vill jag inte ha igen.

Men det blir nog lugnt idag iaf. <3

Bye <3

AHHHHHHHH JAG VILL TILL STAN O SHOPPA!!!!!!! Ngn som hänger med?

TORSDAG

Heej :)

Idag har skolan vart bra. Och nationella gick mkt bättre idag en i fredags! Tack o lov! Behöver lite poäng. Hoppas jag når upp till ett VG nu.
Annars var det ganska lugnt i skolan idag, jobbade med svenska resten av dagen.
Idag har jag inte gjort så mkt, har gjort lite till på min läslogg och så har jag tränat. :) kände att jag behövde det eftersom jag inte har tränat på hela veckan! hehe (a)

Men nu ska jag ta ngt att äta :)

byee <3

ONSDAG

Orkar inte skriva så mkt. Bra dag i skolan iaf, även om jag sakna Becca. Du vet att jag finns för dig Becca <3

Jävla matte säger jag bara, nationellt prov imorgon. SKIT!

snart jag jag basta.

hejdå

=)<3

Imorgon så fyller min underbara söt katt 7 år :D<3 samma dag som Hitler hade födelsedag XD HAHA
ville bara säga det, för imorgon kanske jag inte hinner skriva ngt.

Nu ska ni få några bilder på henne :)



hon är sötast <3

MÅÅÅÅÅNDAG

HEEJ :D

Fy fan va skönt de tär med sooool! :D:D:D:D fan va glad jag är! (y) Skolan va också bra, för vi har storsuga hela veckan, det är när man får jobba med det man behöver. Mkt bra. Plus att vi slapp hela NO lektionen. :D så vi hade långlunch. Då köpte jag glass :D HAHA
Det ända som har vart dåligt idag va att vi fick reda på att as många hade IG på mattenationella. Jag kmr va en av dom, och jag får liiiite panik! :( vill inte ha IG,jag som hade sattsat på ett högt betyg.... hoppas det löser sig endå.

Men efter skolan låg jag på balkongen och sola och somna XD hahah. Bäst att börja tidigt så man kan bli lite brun ;) As skönt vare iaf :) Sen gick jag ut o la mig på studsmattan o plugga lite engelska :P Skönt de me.

Livet leker just nu för Sanni :)



ÄNTLIGEN!

Yes, äntligen klar med SO födjupningen! Nu ska jag sova.

godnatt :)

TJOLAHOPP :D

Idag har jag premiär studsat på våran studsmatta!!!!!! :D HEHEH, kulkul

Och idag har jag fått skor av min mor, YAY :D

SÖNDAG

GOD MORGON! :D

Ja idag måste jag hinna med lite saker:

* Shoppa med mamma
* Göra klart min SO fördjupning
* Städa våran bil
* Hinna vara ute lite!!
* och lite andra saker.. :)

Så det är bäst att jag börjar! Har redan gjort lite på SO:n. Nu har jag bara två saker kvar att skriva om och sen göra en framsida.

Men jag kanske skirver ngt ikväll.. :)
Ha en bra dag


LÖRDAG

Hejhopp :D

Igår hann jag inte skriva ngt. Det va gäster hemma hos oss redan när jag kom hem XD Jag är jävligt trött nu kan jag lova :P Men det va väldigt kul. Elr så kul en 50-års fest kan va ;) Min far hade kul o gästerna och det är huvudsaken :D Jag stod mest i köket o diska med Lina, tjäna iaf 200 kr på det! (y) alltid bra att ha. 
Men fy fan va mat det va!! Herregud XD Men skit gott vare. Exotiska frukter är sååå gott. MUMS, det blev massa över så jag fick med mig en hel bruk hem till Linköping som jag får snaska på ikväll :D För ikväll blire att ta det lugnt, somna liksom 2 igår. Kanske inte är så mkt igentligen men trött är jag iaf.

Men idag så har jag o Lina vart o gymmat ett tag, inte alls länge men lite iaf ;) sen gick vi en sbäng på stan. Men jag köpte inget, måste spara på pengarna lite känner jag. Ska försöka få med min mor imorgon så hon får köpa nya skor o lite annat till mig. Får tigga lite (a)

Men nu ska jag ner o äta tacos. PUSS <3


Orkar bara lägga upp en bild. Men där har ni maten vi åt. MUMS! :D

TORSDAG

Heej :)

Skolan va som vanligt, förutom att vi slapp sista lekstionen (y) Hela dagen idag har typ gått åt att hjälpa min far med allt möjligt! För han fyller nämligen 50 år imorgon och han ska ha fest. Och då är det ganska mkt att fixa vill jag lova. Men det börjar iaf se någolunda ut nu.

Imorgon är det nationellaprov i matten.. Hoppas det går bra. Det som jag är mest nervös över är att tiden inte räcker till. 80 minuter är inte så mkt när man väl sitter där. Menmen det får bära elr brista.

Men nu måste jag ta o äta ngt, sen ska jag duscha o locka håret.

Hejdå<3

ONSDAG

Hej hopp! :)

Skolan idag har vart väldigt bra! Slapp typ tekniken, elr vi satt bara i datasalen, för lisbeth va fortfarande sjuk. hehe. Sen fick vi sluta tidigare på HK, så vi slutade 3 ist för halv 4 (y) Väldigt skönt.
Haha, sen hade jag o Jonte as kul på väg hem XD MH tyckte vi va as konstiga. Men kul vare.

Nu ska jag äta o kolla på One Tree Hill ;P

Ha en bra dag i det fina vädret nu :D<3


TISDAG

Heej :)

Skolan va som vanligt idag. Jag fick en glass efter skolan av Jonte :D haha, då vart jag väldigt glad :) Sen när jag kom hem så städa jag mitt rum. Nu är det väldigt fint (y)

Just nu så är båda mina underbara systersöner här. Liam o William <3 Så söta är båda

Nu ska jag iväg och träna,

Hejdå <3




MÅNDAG

Tjena

Fan va trött jag har varit idag då! kunde inte somna igår, så då fick man lida för det :P Skolan va som vanligt idag. Efter skolan gick jag hem och sov ett tag. HAHA Efter det så fixa jag lite.
Sen tog jag o BEcca en promenix i det fina vädret. ÄLSKA VÅREN! <3 När jag kom hem satte jag mig vid datan, men precis då så frågar MIkaela om jag ville ses ett tag så då gjorde jag det. Vi vi gick runt en sväng o snacka lite.

Nu har jag kollat lite på tv, och nu ska jag nog lägga mig i sängen så det inte blir så sent idag också!

Godnatt <3

(Jag vet att jag inte har lagt in bilder på ett tag nu. Jag ska bli bättre! )


SÖNDAGKVÄLL

Hejsan :)
Har inte hunnit att skriva ngt idag. Har haft ganska mkt att göra. Jag har pluggat väldigt mkt med SO:n. Det går ganska bra med den faktiskt :) Sen tog jag en promenad medd Danne. Sen plugga jag lite igen.
Sen så firade vi min farfar. Och sen så va jag o träna. Just nu kollar jag på Wipeout och efter det sk jag kolla på Ballar av stål.

Hejdå :)<3

BÄTTRE HUMÖR

Hejsan :)
HAHA, förlåt för mitt förra inlägg XD men nu är jag iaf på mkt bättre humör :) Va på stan förut då, o tack till Cristina som va till stor hjälp :) Jag hittade presenter till min far. Han hade önskat sig salt-och pepparkvarn så det köpte jag. Och sen en T-shirt. Det blev jag ganska nöjd med, jag tror han kmr gilla det :)
Jag, pappa o Cristina åt en goda lunch på stan också. Efter det så åkte vi o hälsade på min syster. Så fick jag ju träffa min älskade gudson! <3 Härligare unge får man leta efter.

Men idag ska jag fixa så att mitt word funkar så jag kan börja med min SO fördjupning.
Men nu vill jag säga ännu ett grattis. Och idag äre min älskade mormor som fyller år :)<3

Ha en bra kväll alla :) puss <3


DÅLIG DAG!!!!!!!!!!

ASSÅ JAG FÅR DAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLT GÅR FEEEEEEEEEEEEEEEEEL, OHHHHHHHHHHHH! JÄVLA SKIT! det här är iaf ett bra sätt att ta ut sin ilska. fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
hahahahahah kul inlägg elr hur?!?!?
Och idag ska jag ner på stan för att hitta en present till pappa, vet inte vad jag ska köpa, suck. men det blir säkert bra.
Och sen funkar inte mitt jävla word heller, så nu kmr jag väl få skriva hela jävla SO fördjupningen för hand!!!!!!!!!!!!!
Nu skulle jag verkligen vilja ha ngn som jag kan slå huvet av elr ngt, HAHA
NI som inte känner mig så bra, så har jag ett väldigt vildt tämprament, kanske ni märker nu. JAg brukar inte visa det för ngn. men det har jag iaf. HAHAH och det är ofta små saker jag blir as sur på när jag ahr en dålig dag!

JApp det va det jag ville säga.. BYEEEEEEEEEEEEE
hoppas ni får en jävligt bra dag, för det har inte jag haft idag en så länge iaf

FREEEDAG

TJOHOOO!
Idag har jag vart med Becca, Basse o Danne. Kulkul! :D
Aa det va det jag ville säga XD

Har ngn en bra idé vad man kan köpa till en pappa som fyller 50??? Får gärna kom med ngt förslag (a)

Puss o godnatt<3

TORSDAG

Hej :)
Lovskolan idag gick väldigt bra. Becca o jag gjorde klart hela våran gruppuppgift, elr vi måste göra ett collage nu bara.
Klippningen också väldigt bra. Det ser typ ut som det gjorde innan, bara att det är lite kortare o mer uppklippt (y) Men jag hatade hon som klippte mig -.- Aldrig mer henne! USCH!
Nu ska jag kolla på Wipeout :)

Puss o godnatt :)<3

!

Just det ett stort grattis till min farfar som fyller 76 idag :D

GO' KVÄLL ;)

Asså idag har jag o Becca sett bästa tecknade filmen! :D Aristocats! asså de som inte har sett måste göra de :) Det va det vi gjorde hela förmiddagen. Efter det så dunka vi musik. Aa, vad säger du Becca, visst är vi bäst på att dansa!? XD Skit vare iaf. Sen kollade vi på vänner, lyssna på musik... O blablabla

Imorgon äre dags för lovskola. Måste typ dit för att jag o min grupp har inte ens börjat med våran gruppuppg. i SO, som ska vara inlämnad veckan efter lovet. HAHA! Så då är det bra att passa på när det är lovskola.

Imorgon ska jag också klippa mig!!!! ÄNTLIGEN! :D Byebye slitna toppar och byebye långt hår! :D Nae jag driver jag ska inte klippa kort, bara liite kortare :) haha jag skulle aldrig våga klippa för kort (a) Men det ska bli jävligt skönt att klippa sig. Har gått med håret uppsatt as länge nu :P

Men nu ska jag ner o träna lite :) Blev inget gym idag heller -.- men imorgon har mamma lovat ;)

Pusshej :)<3


HAHAH :D


GODMORGON

Nej, jag fick inte skräckfilmsberoende! :P För filmen va inte så bra. Elr den va helt okej, men inte som skräckfilm. JAg satt typ bara o garva åt den. Men för er som blir rädda för kryp o sånt, då är den värd o se ;) Man mådde bara illa när man såg den.. Fast den va ganska bra endå som sagt.
Hehe efter det vill jag se ngt roligt så Becca o jag satt o kolla på alla Pixars kortfilmer. Asså jag älskar dom!!! klockrena (L)
Men nu tror jag Becca vakna så jag ska gå nu. 
 
Ha en bra dag. hejdå <3


BECCA GÄSTBLOGGAR

Tihi, nu jävlar ska jag få Smurf skräckfilmsberoende - vi ska se Silent Hill ikväll :D

Nu går hon igenom mina sms ... Fast det är väl inte mer än rätt, jag brukar ju gå igenom hennes, haha.


Stort grattis till Esat också på sextonårsdagen :)


KUL VA? :D



Becca


SLAPP DAG

Hej igen :)
Blev inte att jag gymma idag, för gymmet stängede kl 5. Men det blir antagligen på onsdag ist. Men idag har det vart en väldigt slapp dag iaf. Mamma o jag va på Ikea o Ikano en snabbis. :) Fynda lite gjorde man ju självklart :D(y) Ni får bild längre ner ;)
När vi kom hem så laga mamma sin goda kyckling wok. MUMS! Sen kollade vi på tv. Vi kollade på "De okänd" (as bra program!) och sen kollade vi på ballar av stål.
Och nu har jag gjort ngt som jag länge ha velat göra men inte orkat. Jag har sorterat mina bilder på datan! HAHA kul liv jag vet. Men asså det är as många bilder jag har! men nu har jag rensat o lagt dom i mappar o så. Så nu är det liite mer ordning. hehe
Men ikväll händer väl inte så mkt, basta ska jag göra iaf :D och imorgon kmr Becca :)

Puss <3

Nu ska ni få lite bilder som jag har lovat.
Börjar med bilderna från Finland





HAHAH coolingar, jag vet! XD

Shopping:

Sjal

Väska o puder

Och till sist dagens fynd :D haha

Man fick två linne för 99 och två tröjor för 129!! En mkt glad sanni! :D haha

MÅNDAG

Hejhej :)

Har precis kollat klart på Talang. Fy fan va kul, jag ska lägga in ett youtube klipp. Asså jag garva ihjäl mig XD Ska ganska snart iväg till mamma till ikea. Efter det ska jag till gymmet :) Ganska slapp dag idag med andra ord.
Men jag skirver mer sen :)

Här har ni videoklippet. Asså det är så oväntat att han kan sjunga sådär bra. Med tanke på hans röst innan XD Kolla på hela klippet, det roligaste kmr typ sist! ;)


HEMMA IGEN

Aa då är man hemma. Ganska skönt faktiskt. Det är så jävla segt att åka båt en hel dag :P Men jag orkar inte skriva så mkt idag, skriver imorgon o lägger in bilder :)
MEN ETT STORT GRATTIS TILL BASSE SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! :D<3

Puss o godnatt :)

PÅSKAFTON

Hejsan :)
Sista o första dagen i finlnad.. haha. Imorgon åker jag hem :( Surt att åka båt igen -.- så jävla segt!
Men idag har jag vart på stan med min mor. Köpte en väska o en sjal, elr skarf elr vad det kallas XD haha aja de va väldigt fina :) Ni får bild på dom imorgon kankse, lika så bilder från finland. :) Ni får se bilder på mig o Aron som batman ;) hahaha. Kmr sakna Aron o mummu.. Men jag åker ju igen snart :D Vallborg om ni vill veta ;) hehe så det är ju bara några veckor kvar!!! (y)
Aja, vi hörs imorgon kväll.
godnatt o puss :)<3

I FINALND

HEEEJ :D
Nu är jag i Finlnad, fick låna min morbrors data. Så ni kanske får några inlägg under helgen endå :) hehe, men aja resa gick iaf väldigt bra! Sov typ hela förmiddagen, sen gick vi o åt. Sen gick jag ner till våran hytt o kollade på film. Rainman, as bra film. Den rekomenderar jag verkligen (y)

Hälsningar från Finlnad :D Pusshej

ETT TIDIGT INLÄGG!

God morgon säger en ganska pigg sanni :) Nu far jag till Stockholm om ungefär en kvart! Båten avgår från Stockholm 7:45. Så är jag i Filnad ca. 19:50.
Vi hörs när jag kmr hem på söndag. HEEJ DÅ! :)
GLAD PÅSK IGEN! :D<33

1:a APRIL!!!!!!!! :D

TJOOOO! :D
Idag vare skola som vanligt. Fördjupningsmatte, mentorstid, stuga, spanska,idrott o till slut engelska. På spanska hade vi nationellt prov, det gick säket skit XD Kan ju hoppas man klara sig till G. Och vi fick sluta halv 3 idag ist för 3 (y) mkt skönt. För på engelskan så behövde vi bara lämna in en sak sen fick vi gå.
Efter skolan så va jag ett tag med Danne o Basse. Alltid lika trevligt att va med dom. :)
Hehe, och idag lura jag ju självklart min mamma, fy fan as kul vare! XD Jag lura henne med att jag inte kunde följa med till Finland p.g.a att jag va tvungen att gå till skolan på långfredagen. Haha, min mamma är så lättlurad XD haha jag hade jävligt kul iaf ;) Och sen lyckades jag lura pappa också men inte lika bra..
Jahopp, nu har jag satt kl. på 3:50, JIPPIE, not! -.- Fast det är värt det! :D Kmr nog va lite trött, men jag får sova i bilen o på båten.
Men allt är iaf packat o klart nu. Känns skönt att ha allt packat innan man somnar så man slipper fixa med det på morgonen.

Imorgon fyller min underbara söta lilla gudson år, o jag får inte träffa honom :( Men ett stort grattis på 1-års dagen till Liam!
Men jag kanske skriver ett snabb inlägg imorgon, annars hörs vi när jag kmr hem. På söndag kväll.

GALD PÅSK! :D




RSS 2.0