Skooola!

Heej :)

Skolan har varit helt okej de senaste dagarna! Har varit väldigt soft. Idag redovisa vi vårat första projekt, det gick väl ok, nu äre iaf gjort!

Idag ska jag va med lilla Lisa :D tihihi :)

Byee!

Hmm..

Jag känner att headern är lite för sommrig! HAHA, ska försöka ta lite bilder o få ihop en ny :)

Byee!


- GÅRDAGEN..

CHA! :D

Gårdagen va en mkt bra dag! :) En soft dag i skolan, alla satt o muppa vid datorerna på rasten o dryg lite på fejjan, sen sluta vi till lunch!

Och sen på kvällen så blev de att dra ner en sväng till den härliga vilbergsmarknaden, då snackar vi kvalité marknad! ;) Gick runt där en sväng köpte munkar o remmar (y) Bästaa! Sen så fortsatte kvällen men lite härligt folk, vi gjorde inte så mkt hade bara väldigt kul :)

Så ett stort tack till, Lisa, Hanna, Ronja, Jesscia, Basse o Danne :)♥

Lite bilder.. (a)


Puss


- SKOLAN..

Nu har jag gått i skolan i 4 dagar! Det har varit bra. Det tar väl ett tag innan man kmr in i det antar jag.. Vi har inte börjat med schemat o så än, utan det är lite chill en så länge! (y) Vi har haft beachvollt tunering, lite olika aktiviter med klassen o så bara. :)
Idag har vi börjat med vårat första projekt också, skit jobbigt! Men aja det löser sig nog.

Imorgon går vi bara till lunch, det är jävligt najjs :D

Men nu ska jag se fångarna på fortet! :D

Byee!

- SVAR PÅ TAL!

ojoj, dålig uppdatering! men jag ska berätta lite om mina första dagar kväll! :) men nu tänkte jag bara svara på en fråga jag hade fått:

lovina:
vilken linje går du på? :)

Svar: Jag går samhäll idrott på John Bauer :)

Tack för frågan, det är bara att fråga på om det är ngt ni undrar!





- Första dagen, avklarad!

Ny skola, nya klasskompisar, ny termin!

Som sagt, första dagen är nu avklarad! Första dagen på min nya skola som jag ska gå på i 3 år framöver. Känns ganska konstigt om jag ska vara riktigt ärlig. Men de känns ändå bra! Klassen verkar också vara bra.


Bye!

- GYRMY BRA HELG!

Hejsan!

Har haft en gtymt kul helg! :) Den kmr jag aldrig glömma :) Tack till alla som jag har varit med!
Rix Fm va också riktigt roligt! Stod riktigt jävla nära scenen i år alltså! (y) Hehe.. Nu får ni lite bilder från helgen!



Tack för denna helg! <3


TAGGAD ELR VAD?!

Hejj :)

Igår hade jag, Hanna, Ronja o Lisa One Tree Hill maraton! :D Fan va kul de va! Vi satt i 9½ timme! XD ;) Fett najs fan! Men vi fick ju till lite träning också ;) hehe men det ska vi göra om ngn dag tycker jag! Får fan börja lite tidigare då bara ;)

Och nu äre bara att börja tagga för nästa sak. Och vad kan de vara då..? JO SJÄLVKLART, RIIIIIX FM!! Och Augustifestivalen som äger rum den här tidpunkten varje år i Norrköping! :D(Y) Mkt najjs :D

Ska åka ner o kolla på fyrverkeri SM ikväll också :D

Byee!


- Druknar i musik!

Haha sitter här o lyssnar på musik på hög nivå, ska bli så jävla taggad för nu äre 2.5 timmes träning som står på  schemat! :D Hehe kmr vara dö efteråt! ;) Menmen det är skönt!

Och det är inte bara det jag är taggad på, utan agustifesten närmar sig! :) PÅ TORSDAG SMÄLLER DE, RIIIIIX FM!!!!!!!!!! :D HEHE, SÅ JÄVLA OTROLIGT KUL!


filmtips

Nu ska ni få lite filmtips av mig, hehe har inget annat för mig just nu!


REST STOP
Thriller, skräck.
Jag tycker den hä filmen är riktigt spännande! Väldigt äcklig, men bra. Finns även en fortsättning, men den har jag inte inte sett en.


FALLEN
Kriminalare, Thriller, Mysterium
Också en riktigt bra film, ganska spännande. Och jag tycker de flesta filmer med Danzel Washington är bra!


THE HAPPENING
Drama, science fiction
En läskig o ganska hemsk film.


SHUTTER ISLAND
Drama, Thriller, Mysterium
Leonardo gör en riktigt bra roll tycker jag! Och jag älskar sånna filmer som den här när den får en anorlund vänding i slutet..


BECK- Levande begravd
Kriminalare, Thriller
Av dom Beck jag har sett så tycker ajg den här är bäst. Den va grymt spännande!


BRÖDERNA KARLSSON
Komedi
En mycket rolig film, jag rekomenderar den verkligen.

Aa det va dom filmtipsen för idag, får se om jag kmr med några fler fram över! :)

- TRÖTT!

God morgon!

Har inte skrivit på länge igen.. men vafan man måste ta vara på sista tiden av sommarlovet! För snart är de slut och så börjar allvaret igen!

Men jag ska berätta lite kortfattar vad som har hänt senaste dagarna:

Lördags: Jag va o spela minigolf med mamma Lennart, Erik och Simon. Har kom tvåa, ganska stolt faktiskt! ;) Sen när jag kom hem åkte mamma o jag till Ikano en sväng, köpte två linnen för 29 kr st. FYND! Sen på kvällen åte jag till NOrrköping en sväng o spelade bowling med Lisa, Amanda, Basse och Danne :) riktigt kul! Resltaten behöver vi inte ta upp XD

Söndag: Då vare en lugn förmiddag, orkade  typ inte göra ngt. Mamma o jag prata om att gör om i mitt rum! (y) Sen på eftermiddagen så åkte jag till Norrköping. JAg sov hos min syster och hade det jätte mysigt. Vi va på bio också och såg Bröderna Karlsson. Riktigt rolig film! :D

Måndag: Vaknade hos min syster, vi tog de lite lugnt på morgonen, Wille kom upp o åt frukost med oss. Sen bakade vi och gick ner o fikade hos Kerstin. Sen åkte vi till Hageby. Fyndande igen! Solglajor för 24 kr o en bikiniöverdel för 29 kr. Sen fick jag en klocka från Kerstin! :D Tack så mkt!
Sen på eftermiddagen/ kvällen träffade jag Basse o Danne. Sen senare så träffade vi också Lisa. :)

Aa så har de senaste dagarna sett ut i mitt liv! Idag ska jag va med Ronja och Hanna :) Så nu måste ajg börja fixa mig.

Hare!


Orka!

vad gör man när man inte orkar tänka längre? jo man sätter på ett avsnitt med vänner, och hoppas på att allt löser sig dagen där på!

good night!

ready stady GOO!

Tjooo! ;)

Har varit o kört gokart idag! FY FAN VA KUL!!! Älskart :D Men man kom ju inte med på prispallen :( mamma tog min tredje plats, bara för att jag sladda i början, men jag hade bättre tider än henne o allt! suck suck ;) Men kul som fan vare ändå! :D

Och snart blire att käka grillat MUMS!! ♥

Här får ni lite bilder från Åland.. :)

Bai!


Mikamela med ludde ♥


Luddis o jag ♥


Molle o Ludde ♥ diggar Molles frissa! ;)

- CHILL PÅ BÅTEN

Hejsan :) Har inte skrivit något när jag har varit på Åland, men jag har liksom velat ta vara på tiden ;) Men på båte. Måste man ju ändå fördriva tiden på ngt sett xd Men jag har haft 3 jätte bra dagar påmålande med mina kusiner (y) alltid lika kul att träffa dom! Jaa, vad har vi gjort de här dagarna då? Vi har myst med deras söta hundar, spelat äventyrs golf (som madde och jag va bäst på! Haha) sen har vi spelat kort, kollat på film och bara varit :) Igår kollade vi på den nya Beck filmen, Levande begravd. Så jävla bra! :D rekomenderas starkt! Så det va allt för mig! Bye

RSS 2.0