- FRÄSCHARE ÄN SOMMARREGN!

Nyduschad+ansiktsmask+nymålade tår = SUPER FRÄSCH! :D

Nu ska jag äta massa grönsaker med dipp och kolla på vänner! :)<3

Imorgon blire norrköping igen, tjohoo! :)

Godnatt ♥


- NO!

Det blev ingen IPhone idag.. :( Kanske inte ens blir ngn överhuvudtaget.. För det kanske inte gå att fixa så att man får gratis sms om man täcknar ett abonemag till IPhone. Och lilla jag behöver gratis sms, för jag smsar ganska mkt på en månad (a) Hehehe.. Men hoppas det går att fixa ändå på ngt sätt! Annars skulle jag få en annan mobil iaf. Men om det är någon som har en IPhone med gratis sms får gärna slänga in en kommentar och sägga hur man får det! (a)

Men jag handlade iaf lite andra saker, saker som behövdes till resan!

Men nu ska jag nog städa lite, ligger kläder över allt! XD

Pusshej ♥



Kan ju behövas en städning, elr hur? ;)

- SOLA O BADA I PINA COLADA! (Y)

Tjenare på er! :)

Ännu en slapp dag i solen! (y) Så otroligt skööönt! Man måste ju bygga upp brännan lite innan man åker. Nu är der bara 6 dagar kvar tills vi åker! :D YIPPIIE! :D

Men nu hinnar jag inte skriva mer, måste fixa till mig lite för mamam o jag ska till Ikano. Idag kanske jag får min IPhone! :D TJOHOO! Hoppas hoppas hoppas! Sen måste ajg handla lite andra saker till resan också!

Pusshej ♥


- SUNNY DAY! (y)

Tjenare! :)

Guuud va fint väder det har varit idag! (y) Har legat på balkongen o solat o läst hela dagen! har till och med bränt ryggen lite.. men vad gör de? Den blir så brun o fin sen iaf :)
Jag har äntligen börjat läsa "Ljudet av ditt hjärtan" av Stephenie Meyer. Den tredje boken i Twilight serien. Det är väl på tiden att jag börjar läsa den, den har bara stått i bokhyllan i över ett år nu! Och den kmr ju ut på bio om tre dagar, så jag ska försöka läsa klart den innan jag ser filmen! Får se om jag lyckas. Jag har iaf läst ca 100 sidor idag, och kmr nog bli några fler..!

Pusshej <3


inte bara människor som njuter av de fina vädret! <3

- 2010-06-26

Hejhopp :)

Nu är man hemma igen, i linköping. Har haft en mysig midsommar i Reijmyre, väldigt lugn o trevlig :) Vi har badat, grillat, solat o självklart ätit sill o potatis ;) (ingen sill för mig dock) Tog till och med ett kvälls dopp igår, vid kl 12, mkt härligt, uppfriskande ;) Det var bara jag o Lina som vågade oss i.. Alla andra är fegisar ;)

Idag har vi inte heller gjort så mkt, det regna till och med ett litet tag! Men då satt alal inne i stugan o läste en varsinn tidning, det ahr sin charm det också. Men sen blev det jätte fint väder, så då låg vi och sola (y) Sen vid halv 5 åkte vi hemåt. Mor norrköping, sen när man kom hem vare bara att packa upp allt snabbt o packa i allt jag skulle ha med mig till mamma, och sen åka igen XD När jag kom hem till linköping la mig i poolen ett tag, fast det blev lite kylligt, så jag gick upp :P

Aa det var min midsommar :)

Byee <3

- GLAD MIDSOMMAR! :D

Hej på er! :)

Idag äre midsommarafton.. :) Kom precis hem från min farmor o farfar, har fikat lite. Och snart bär det av till rejmyre, vi ska fira midsommar där. Inte för att vi kmr fira så mkt tror jag, men sill o potatis blire iaf! ;) Fast jag äter ju inte sill XD HAHA.

Igår orkarde jag inte skriva hade fullt upp hela dagen, med jag var med Basse o Danne på dagen. Vi spelade lite basket o bara chilla :) Sen så åkte jag o pappa iväg o handlade och hämta min lön! :D(Y) så nu är man inte helt pank! ;)
Sen på kvällen var jag med Esat, Marcus och Robin. Vi va i lokalen och bara va typ :P Kul vare iaf :)

Men nu ska jag packa det sista så hörs vi imorgon :)

Ha en bra midsommarafton! :)<3



ÄLSKA JORDGUBBAR! <3

- FREDAG DEN 13:DE?!

.... Nae det var väl det jag trodde! Det är ondags dag och det är inte ens den 13:de, vf har allt gått så jävla fel o skit idag då?! Gud gillar att driva med mig tror jag...

Det tog mig tre jävla timmar att åka hemmifrån pappa i norrköping till att åka till mamma i linköping idag! GAAAH! :@ inte kul alls, tåget gick inte spm det skulle, jag drog tills stan orkade inte vänta, missade spårvagnen fick gå tillbaka till rececentrum, fick skoskav, så jag gick typ o halta fram i värmen. Det ända possetiva va att ajg hann till tåget, om det nu va så jävla possetivt. För när jag satte mig på tåget hann vi inte lång bit innan tåget stanna o det var ngt fel, så vi stanna ett tag  och den stanna det igen -.- Så höll det på ett x antal ggr! Men jag tänkte att det kanske bara är bra för då kanske jag slippe vänta på bussen så länge som man brukar. Men fan va fel man kan ha då! Då har den precis gått, så då får man vänta i yttligare 16 min! Sen väl framme ska man gå en bit med sina onda fötter... Så nu sitter jag med två fin fina blåsor på ena lilltån och en blåsa på andra. Som sagt min dag var inte världens bästa!

Aja kom precis hem från ikano, har iaf shoppat lite nu. (a) Så nu är jag på lite bättre humör.

Pusshej, hoppas eran dag har varit bättre än min! :)




- YAY SOLEN ÄR HÄR IGEN! :D

God morgon! :)

Fan va skönt att solen är tillbaka! :D HAr legat o solat ett tag på balkongen, väldigt sönt! Sen åt jag en god frukost, och nu ska jag snart hoppa in i duschen..

Sen ska jag träffa några i klassen igen :) haha gör det väldigt ofta, men det är bra! (Y)

TAGGA!!!!!!! Bara 13 dagar kvar tills Becca och jag åker till Spaninen! :D :D :D

Ha en bra dag! :)



Bara för vi ska bo i det här huset! :D


- LUGN KVÄLL..

Hellu!

Ikväll blire att vara hemma, får se om jag kanske kollar på ngn film. :) Men det har varit en ganska lugn dag också för den delen, har varit med Danne ett tag. :)


GOD MORGON! :D

Förlåt orkade inte skriva ngt igår kväll när jag kom hem.. :P Iallafall, filmen va väl inte världens bästa, men den hade väl sina stunder! XD Kmr inte se om den iaf :P Men efter bion så gick vi hem till Basse, efter mkt om o men så kollade vi på film (igen), Rain Man såg vi. Den filmen är iaf as bra!!!!!!! älskar den! <3 Sen efter det började vi vandra hemåt. Fick gå en bir ensam, det va fan as läskigt, för det va helt jävla öde! :O haha,

Får se lite vad som händer idag.. Men nu ska jag äta frukost!

Hörs, ciao :)


- GOD MORGON!

Hehe, har precis ätit frukost, en ganska bra tid tycker jag. Inte alls försent, XD Men äre inte så det ska vara på sommarlovet? ;)
Men becca o jag låg o prata tills klockan va halv tre, sen vävktes vi av att hennes mamma ringe, och då va klockan kvart i ett, hehe.. Skönt vare iaf att få sova ut! (y)
Idag ska vi på bio med några i klassen, kommissarie späck ska vi se. Becca o jag va lite skäptiska först, men vi ändra oss lite.. (a) Hoppas den är bra nu iaf! :)

Nu ska jag börja fixa mig, hejdå <3


- YEPP.. :)

Hahah, en trött liten Becca har somnat i min säng. :P Men det är mer än rätt för jag somna i hennes förut XD haha, fan va kul vi måste ha alltså, ;) Men det har vi, fast just idag va vi båda väldigt trötta antagligen, men det får det bli ändring på sen :D

Men nu ska jag snart skaka lite liv i henne, hehe..

Byee <3

- GOD MORGON!

Idag ska Becca sova över här. :) O så ska Basse komma också :) får väl se vad vi hittar på. Men kul ska det bli. (y)
Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Ha en bra dag! <3


- GODNATT!


- PINGIS! (y)

Hejhopp :)

Det blev o va med klassen idag! :D Elr iaf några.. Först kom pontus o jonte till mig, sen kom marcus. Och vi sjöng sing star XD HAHA sen kom robin, då gick vi ner till affären o köpte läsk, godis, choklad o chips, vi är svullon, iaf jag (a). Då träffade vi Esat så han va med oss sen också, men han kom lite senare. Sen gick vi bort till en lokal i närheten av där jag bor, där finns det pingisbord o biljardbord :) Så det blev att vi va där hela dagen :) Hade väldigt trevligt.


Marcus <3



Robin <3

jonte <3

aa! xd



esat <3

pontus <3

tack för en kul dag <3

- GOD MORGON!

VF kunde det inte ha blivit fint väder idag också? :( Skulle ha träffat klassen idag, men det verkar ju skita sig, men ajg fattar inte vf, bara för att det är lite sämre väder? Aja, hoppas det löser sig, annars får jag hitta på ngt annat..

Byee <3



 Solen vart tog du vägen?



- FLER BILDER!


- NYA HEADERN!

Vad tycks? :)


- MMMMMMM!

Hejsan! :D

Idag har jag varit ensam hemma hela dagen. Har varit otroligt skönt faktiskt! Har bara varit hemma o slappat, solat. Men jag hade ingen ro att ligga o steka hela dagen så jag har fotat en massa idag! :D Blev faktiskt väldigt nöjd med en del bilder, min kamera är bättre än va jag trodde :) Så nu har jag fixat en ny header också! (y) Lite sommrig sådär.
men här får ni lite bilder som jag har tagit idag, så får jag fixa till headern så länge :)

Puss o kram <3



De här bilderna kmr headern bestå av

- SOOOL, I LIKE IT! (y)

Tjaoo! :)

Lite dålig uppdatering... Menmen, det är ju sommar! :D HAHA
Men iaf, i på måndags var jag med Marcus, Sebbe o Basse på stan, senare träffa vi också Robin. :) Känns jävligt skönt att alla i klassen verkligen vill träffas o hålla kontakten! Men vi hade väldigt trevligt, sen gick vi hem till Basse o spelade fifa (inte ajg dock!) och kolalde på Eva & Adam! XD haha klockrent jue. Sen efter det så gick jag hem. Träffade Basse et tag på kvällen också :)

Igår så va jag på stan med Becca :) Köpte inte så mkt, men t-shirt o ett linne blev det iaf (y) Haha, sen åkte vi hem o så möte jag upp Mikaela så hon följde med mig hem till Linköping. väldigt trevligt. Kollade på film hela kvällen, The Proposal och The Notebook. Väldigt bra filmer båda två. Sen satt vi upppe till på tre o snacka. Man kmr på mkt att prata om sådär sent.

Idag har vi inte gjort så mkt, legat i solen o haft det skönt. Vi har äntligen satt upp poolen också!! :D(y) så imorgon blire att bada.


FEST HOS HOLMA! (y)

Mkt kul kväll i fredags :)<3 Ett stort tack till framför allt holma som fixa så att vi kunde va hos honom. Men också ett stort tack till: Becca, Jenny, Anki, Robin, Pontus, Sebbe, Kalle, Basse och Jonte för en riktigt kul kväll, måste verkligen göras om! :)<3 här kmr lite bilder.




 Aa det får beskriva hur kul jag hade det :D<3


NIANS MIDDAG/SKOLAVSLUTNING <3


Vårat glass party i skolan, innan nians middag :)<3 haha XD
film, kort o glass med 9A livet leker <3



Nians middag! :)<3


Skolavsluting.. :(<3 slutade i tårar.. <3


Sing star o markoolio spel hemma hos mig efter skolavslutingen! ;)


På kvällen va med Danne o Basse :)


- NIANS MIDDAG! <3

Hejsvejs :)

Fy fan va kul jag har haft det!!!!!!!! I tisdag så vare en grymt slapp dag med klassen, den bestod av att äta glass och spela kort och äta mera glass XD hahah :D och sp kollade vi lite på film också :) sen till lunch fick vi gå hem så man hade tid till att fixa sig till nians middag.
Och nians middag va sjukt kul, det går inte att beskriva med ord!! Kmr sanka allt o alla grymt mkt! <3 haha lärarna spexa o grejjer skit kul! XD men det alla längta till var nog discot efterår ;) haha, det va också väldigt lyckat! alla släppt loss ordentligt! ;) skit kul!

Idag hade vi Ektorpsdagen, det va väl ganska kul. Tyckte våran tårta vart ganska fin för en gångs skull! (y)
Kan inte fatta att imorgon äre skolavsluting och att imorgon så splittras våran klass. 10 år tillsammans och nu ska alla gå skillda vägar.. <3 kmr sakna alla grymt mkt, ni har verkligen fyllt mina senaste 10 med mkt skratt och bus! ÄLSKAR ER ALLA! <3


- TOPPEN DAG!

Hejhopp :)

NU ÄR DATAN TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! (y) Nu har man lagt i alla bilder o allt! :)
Idag har varit en härlig dag, har varit i Skärblacka med pappa, syster och mina två systersöner. Mkt skönt. Blev lite röd på ryggen, men det är härligt då vet man att man har vatit ute ;) sen när jag kom va jag jag as trött så jag la mig i säng o somna XD haha, sen va jag med Basse ett tag :)


Kul att skoja i vattnet! :)


Och leka i sanden


MUMS med glass :D


Goaste ungen! <3

- DÅLIG UPPDATERING..

hejhopp :)

körslaget sög i onsdag!
torsdags var det ett helevete hemma!
fredag var jag hos becca hela dagen, låg o sola! (y) mkt skönt.
Idag har jag jobbat, va ganska roligt idag faktiskt! fick kolla hur man gjorde i kassa o lite annat. sen på kvällen va jag med sebbe och basse ett tag, sen slappa framför tvn.
imorgon ska jag åka iväg till skärblacka med pappa, syster, och mina två systersöner :) sola o bada! :D mkt skönt, uppskatas verkligen!

Sista veckan i skolan nästa vecka!! ojojoj.

imorgon får jag min laptop tillbaka, då ska ni få massa bilder och jag ska bli bättre på att skriva!

pusshej <3

- TISDAG

Hej :)

så skönt att basta! (y) Älskart! Skolan är ju jävligt slapp nu sista tiden. Jävligt skönt, man får bara vara där o slappa o umgås med klasskompisarna sista tiden! (y)<3 Nu är jag klar med mitt lapptäcke! :D haha På engelska kollade vi bara på en film hela lektionen och sen kolalde vi klart på den på våran matte lektion, och vi hade ingen NO elr msuik! så vi sluta tidigare idag också. Då följde jag med Becca hem igen :) Hade en mysig eftermiddag. :) Älskar dig vännen <3

Sen kom mamma och hämta mig och vi åkte til ikano, fick nya skor till avslutingen och ett halsband :) tacktack!

Imorgon äre körslaget som gäller i skolan! XD;)

Pusshej :)


RSS 2.0